1:33

Veckohoroskop 6-12 maj 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du tänker positivt och gör ditt bästa för att även peppa andra. Din lättsamhet gör dig enkel att umgås med. Ett miljöombyte som du sett fram emot leder till flera nya fina kontakter som du verkligen kommer att ha nytta av framöver.

Oxen

20/4–20/5

Du vill inte späka dig utan unnar dig nöjen, lyx och njutningar. Ibland tar du i för häftigt med både god mat och andra utsvävningar. Pengarna rinner iväg, men du bekymrar dig inte lika mycket som vanligt. Humöret är på topp.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är mycket på gång och du har fullt sjå med att sortera alla intryck. Det är också viktigt för dig att komma överens med alla slags människor så du övar dig i diplomati. Om folk ändå bråkar om småsaker går du bara därifrån.

Kräftan

22/6–22/7

Det är nyttigt för dig att ta initiativ, att sätta igång saker. Om du vågar följa dina impulser blir resultaten bättre än du tror. Vad andra tycker behöver du inte alls bry dig om i det här läget - du mår bäst av att vara självständig.

Lejonet

23/7–22/8

Dina relationer är spännande men lite upp- och nervända. Det förekommer både missförstånd och oväntade känslosvall, och du måste försöka ha en viss distans. Ett kreativt projekt som börjar nu blir dock väldigt framgångsrikt.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du har lätt för att uttrycka dina tankar, känslor och idéer. Även om du kan känna dig motarbetad ibland så lyckas du snabbt vända allt till din fördel tack vare din charm. Relationerna till vänner och arbetskamrater fungerar allt bättre.

Vågen

23/9–22/10

Viktiga möten äger rum, men det blir inga omedelbara resultat. Alla är inställda på att få sin vilja fram och då tar det tid att hitta kompromisser. Du är väldigt engagerad och försöker prata förnuftigt med de inblandade.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har starka åsikter som du mer än gärna låter andra ta del av. Men du bör också försöka lyssna mer på människor som inte delar dina uppfattningar. Ibland dömer du för snabbt istället för att på allvar sätta dig in i hur andra tänker.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du har många bollar i luften just nu. Det är en bra tid för att fatta viktiga beslut och att sortera bland papper och prylar. Ett trevligt besked från en god vän höjer humöret och ger dig dessutom ännu fler nya idéer att gå vidare med.

Stenbocken

22/12–20/1

Du bryr dig om andras känslor och behov. Om någon mår dåligt vill du förstås hjälpa och stötta. Men du använder också en drastisk humor för att få människor att skratta åt sig själva. Ibland är det precis vad som behövs.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är både rättvis och generös, så dina relationer fungerar väldigt bra. Folk dras till dig och du får komplimanger i alla möjliga sammanhang. Det är också en konstnärligt inspirerande period. Våga följa dina egna kreativa idéer!

Fiskarna

20/2–20/3

Du lyckas förvåna människor genom att göra och säga saker som ingen väntar sig. Och du fattar ett beslut som förvånar till och med dig själv. Men de stora förändringar du strävar efter kräver mycket planering, så gör inget förhastat!

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig