1:33

Veckohoroskop 9-15 augusti 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Lägg på ett extra kol och få så mycket gjort du bara kan på arbetsfronten. Definiera vad som känns viktigt inom karriären och välj att arbeta med saker som du njuter av. Skala bort allt som inte längre fungerar och satsa på det som får dig att må bra. Resor och utbildning ligger helt rätt.

Mitt råd: Större självtillit.

Oxen

20/4–20/5

Du kan inspireras av nya ideér som befrämjar din hälsa och livsstil. Skrota dåliga vanor och bygg nya sundare vardagsrutiner som får dig att må bättre. Det kan löna sig att göra en utrensning för att ge nytt utrymme till läkning på en djupare nivå.

Mitt råd: Lev nyttigare och njut i nuet.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Harmoniska och nära relationer kan utvecklas på resor, kurser och andra utbildningsområden. Bra period för umgänge med personer som du delar gemensamma resurser tillsammans med. Lägg din energi på kreativa projekt som du kan dra fördel av på jobbet.

Mitt råd: Tillfreds inombords.

Kräftan

22/6–22/7

Månen hjälper dig att komma i kontakt med dina inre känslor. Vänd uppmärksamheten mot ditt välbefinnande och ägna tid åt dina inre behov. Skapa positiva vardagsrutiner som stärker din kropp och din hälsa. Undvik stress, ta ditt liv i egna händer.

Mitt råd: Dina val formar din framtid.

Lejonet

23/7–22/8

Veckan börjar i dur men kan sluta i moll ifall du slösar med pengar och gör impulsköp. Försök att hålla tillbaka din generösa läggning och låt andra personer betala för sitt. Satsa på balans i dig och din vardag. Unna dig några sköna soffkvällar framför tv:n.

Mitt råd: Ligg lågt och se till att koppla av.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Venus stannar i ditt tecken några veckor framåt. Din popularitet kan öka bland vänner och bekanta. Du har möjlighet att påverka hälsan i rätt riktning nu. Satsa på positiva vardagsrutiner, nyttig kost och motion. Älska din kropp och bli sund och lycklig.

Mitt råd: Spendera tid med familjen.

Vågen

23/9–22/10

Du behöver lägga på ett extra kol och vara beslutsam för att hinna med allt du vill göra. Det blir bättre resultat om du jobbar på egen hand och mindre risk för att du ska hamna i konflikter med kollegor. Satsa på expansion och mognad.

Mitt råd: Ta vara på tiden och organisera din vardag.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu är en bra tid för kärlek och vänskapsrelationer. Du kan utveckla en bättre balans i ditt umgänge och slappna av tillsammans med andra. Satsa på nöjen och ha roligare. Känslan av sammanhang påverkar din upplevelse av livskvalitet.

Mitt råd: Öppna dig och våga dela tankar och känslor.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Dra ner på takten och undvik att springa så fort att du missar det viktiga. Tydlig kommunikation är nyckeln till harmoni i relationer. Ta upp kontakten med någon som du inte sett på ett tag. Gör något som du skjutit på en längre tid och återuppta projekt.

Mitt råd: Samarbeta smart och smidigt.

Stenbocken

22/12–20/1

Pluto kan ha förändrat mycket i ditt liv de senaste åren, och det har inte varit helt lätt. Samtidigt har du lärt en massa nytt om dig själv och fått plats med nya planer, tankar och strukturer. Lev med ny kraft och glädje i livet.

Mitt råd: Hur du tänker påverkar din hälsa och ditt välbefinnande.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus står i ditt tecken och skapar möjligheter för en personlig utveckling. Våga bryta gamla mönster och kickstarta din kreativitet. Förtydliga dina mål och bestäm dina egna spelregler. Läget passar för att definiera dig själv på nytt.

Mitt råd: Höj ribban och expandera din värld.

Fiskarna

20/2–20/3

Bra vecka för ökade möjligheter till vänskap och sociala kontakter. Venus står gynnsamt för att återförenas med vänner och familj som du kanske inte sett på länge. Gör planer tillsammans och återuppta kontakten. Utveckla din vänskapskrets.

Mitt råd: Investera mer energi i dina relationer.

TV: Här är allt du vill veta om astrologi
1:39

Efter reklamen: TV: Här är allt du vill veta om astrologi

(1:39)

Relaterade artiklar

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken