1:33

Veckohoroskop 9-20 juni 2022

Nyfiken på hur kommande dagar blir? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat horoskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Nu är det full fart. Du blir glad när det händer något nytt, och din energi smittar av sig på folk omkring dig. Ofta hamnar du i centrum och du har förmåga att prata så att alla verkligen lyssnar. Du får också in lite extra pengar.

Oxen

20/4–20/5

Tänk noga efter innan du startar stora projekt eller gör något drastiskt! Det är nog bättre att ligga lågt ett tag och ta dagen som den kommer. Den lilla energi du har kan du gärna ägna åt att umgås med folk under lättsamma former.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har många goda idéer som det är dags att komma ut med. Ibland väntar du dig kritik, men folk är allmänt positiva till dig. En person som är yngre än du själv söker kontakt, och ni utvecklar snabbt en djup och givande vänskap.

Kräftan

22/6–22/7

Du får oväntat mycket att göra, och det blir svårt att göra allt själv. En som borde hjälpa dig backar ur men du behöver inte vara rädd för att fråga någon annan. Det finnsfaktiskt flera personer som är skyldiga dig en tjänst.

Lejonet

23/7–22/8

Du mår bra av ett miljöombyte så försök komma iväg på en utflykt eller resa. Flera du känner hakar gärna på. Det finns också jobb att göra och du är väldigt effektiv när du sätter igång. Självförtroendet är på kraftig uppgång.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du hamnar ofta i spännande, djupa samtal med människor som vågar visa nya sidor av sig själva. Det blir känslomässigt intensivt, med en del tvära kast. Upp och ner går det också i ekonomin, men du har ändå bra koll på utgifterna.

Vågen

23/9–22/10

Du måste fatta ett beslut men har svårt att komma fram till något. Råd och synpunkter kommer från flera håll men de är tyvärr motstridiga. Det är inte lika bråttom som du tror, så det är lika bra att avvakta tills du vet mer.

Skorpionen

23/10–22/11

Tacka ja om du blir bjuden på fest! Du är utåtriktad och lär känna människor som inte liknar dina vanliga bekanta. Lite romantik kan det också bli. Perioden är också bra för att slutföra affärer och skriva ekonomiska avtal.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är rastlös och vill att det ska hända något hela tiden. Samtidigt vill du inte planera så långt framåt eftersom du vill vara fri att göra det du känner för i stunden. Starkintuition har du också, och du känner ofta på dig saker.

Stenbocken

22/12–20/1

Hem och familj står i centrum nu. Du är omtänksam och generös och gör allt för att alla ska må bra. Ingen får känna sig utanför gemenskapen. Ett projekt som rör boendet tar också mycket tid men du är nöjd med resultatet.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Korta resor och miljöombyten höjer humöret och ger dig mycket inspiration. Det är också en bra tid för att kontakta gamla vänner som du inte hört av på ett tag. Ett litet meddelande kan räcka för att göra någon väldigt glad.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är dags att ta krafttag både hemma och på jobbet. Visst, en del utmaningar är tuffa men du kan helt enkelt inte smita undan. När du visar din goda vilja får du också hjälp, och många gånger förvånas du över folks generositet.