Annons


Vinn ny bok om alla ”måsten”

Vill jag det här eller är det något som jag måste? De tankarna vill Sylvia Lidén Nordlund väcka hos kvinnor med sin debutroman "Allt det du måste". Du kan vinna boken.


Sylvia har skrivit en bok om kvinnofällan att anpassa sig och välja bort sina egna behov. Foto: Julia Sjöberg

Huvudpersonen Mia i boken ”Allt det du måste” är en ambitiös kvinna vars mantra har varit ”jag måste”. När hon kommer på kant med en äldre kollega på förskolan där hon arbetar bryter helvetet ut. Mia utsätts för mobbning och utfrysning och  hon tvingas därmed stanna upp och syna sitt liv i sömmarna. ”Vad vill jag?” och  ”Vad måste jag?” är frågor som hon då ställer sig.
”Allt det du måste” är ingen självbiografi men det finns likheter mellan Sylvia och romankaraktären Mia. För anpassat sig har Sylvia gjort i sitt liv. Det ska då gudarna veta.
– Jag har med mig det fortfarande och det är något som jag kämpar emot. Jag tror att det är en kvinnofälla, att många kvinnor tar på sig ett stort ansvar och har så många måsten. Jag vill med boken få andra att fundera på hur de har det, berättar Sylvia i reportaget i veckans Allas, skrivet av Mathias Pernheim.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Läs mer om boken här.

Vi har fem ex av boken att tävla om, värde cirka 239:- styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.


(84)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…