Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

07 jun, 2024 
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat horoskop för tiden 7–18 juni 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det rör på sig, och det gäller på många plan. Du är kreativ, framåt och spontan. Vad som än händer lyckas du vända det till något positivt. Flera miljöombyten är också på gång. Det blir aningen stressigt men ger också mycket inspiration.

Oxen

20/4–20/5

Du tar tag i knepiga problem och löser dem med lika delar energi och kreativitet. Ditt tempo är stundtals så högt så ingen hinner med, men du trivs med att fixa saker på egen hand. Ekonomin kan förstärkas genom en gåva eller vinst.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har alla sinnen öppna och välkomnar allt intressant och spännande som händer. Veckan är bra för att starta nya projekt. Dessutom har du många vänner omkring dig och får även ett antal nya trevliga bekanta som delar dina intressen.

Kräftan

22/6–22/7

Det behöver inte hända något precis hela tiden. Du ligger lågt och bidar din tid. Optimismen bubblar ändå inombords, och du har ett antal spännande visioner om framtiden. Intuitionen är extra stark, så den vägleder dig i alla beslut.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du grubblar inte över saker du kunde gjort annorlunda. I stället blickar du framåt, i förvissning om att allt ordnar sig på bästa sätt. Du sprider bra energi, och många vill lära känna dig närmare. I grupper är du en stor tillgång.

Jungfrun

23/8–22/9

Folk omkring dig har svårt att enas om vad de vill göra. Det blir upp till dig att komma med konstruktiva förslag, och idéer har du hur många som helst. Men det går för fort ibland, och du måste ta dig mer tid att förklara hur du tänker.

Vågen

23/9–22/10

Du pratar gärna om frågor du brinner för, och du är både entusiastisk och övertygande. Men det finns ingen anledning att diskutera varje liten detalj – vissa saker måste du bara släppa. Det är viktigt att skilja på stort och smått!

Skorpionen

23/10–22/11

Du är intresserad av hur människor fungerar, vilka inre drivkrafter de har. Ofta hamnar du i djupa samtal som gör att du även förstår mer om dig själv. I kärlek vill du ha glöd och passion, annars tröttnar du ganska snabbt.

Skytten

23/11–21/12

I både kärlek och vänskap går det framåt med stormsteg. Du träffar rätt personer vid rätt tillfälle, allt bara faller på plats. Även en fråga som rör jobbet utvecklas till din fördel, även om det blir mer att göra än du tror just nu.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är mån om dina närmaste och sätter deras behov före dina egna. Kanske försöker du styra och ställa för mycket? Det kan skapa irritation, även om du enbart vill allas bästa, och ibland kanske du får lov att backa lite grann.

Vattumannen

21/1–19/2

Du gör ett starkt intryck på alla du möter, men det är du inte alltid medveten om. Självförtroendet svajar lite, även om det är på väg uppåt. Lyssna på alla som ger dig komplimanger och våga tro på att de verkligen menar vad de säger!

Fiskarna

20/2–20/3

Du trivs med att vara hemma och pyssla med praktiska saker. Men det får inte bli någon tidspress, utan allt måste ske på dina villkor. Ett besök från vänner rubbar dina cirklar men blir väldigt trevligt bara du slappnar av.

Annons