Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 12 - 18 oktober 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är inne i en intensiv period. Utvecklingen är stark och går åtflera håll samtidigt. Det gäller att du hittar ett inre lugn, ett slags ”stormens öga”, där du kan planera i lugn och ro samtidigt som du har full kontroll på allt praktiskt.

Oxen

20/4–20/5

Du känner dig mer energisk än på länge och sätter igång diverse projekt utan att tänka så mycket. Ibland blir du irriterad, det verkar som att folk går i vägen för dig och småsaker hakar upp sig, men du lyckas hålla god min inför andra.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du engagerar dig i stort och smått och pysslar gärna med diverse praktiska projekt. Ofta hjälper du andra med saker som blivit liggande och som det nu blir oväntat bråttom med. Lojalitet och ansvar kännetecknar allt du gör.

Kräftan

22/6–22/7

Du är väldigt social och gläds åt alla trevliga människor du träffar. Korta resor tillsammans med vänner ger mycket inspiration. Ekonomin kan också stärkas, för du har näsa för affärer och vet instinktivt när du ska våga satsa.

Lejonet

23/7–22/8

Du är rastlös och mår bra av att byta miljö, även om det blir kortvarigt. En viktig fråga som rör hus och hem upptar också dina tankar. Ha inte bråttom med att fatta beslut! Goda råd behövs, och dem kan du få av en vän eller släkting.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har höga krav på dig själv, är noga med detaljer och ser till att du inte gör några misstag. Ofta griper du dessutom in och räddar andra som trasslat till det. Många är beroende av dig och dina omsorger, och den rollen trivs du med.

Vågen

23/9–22/10

Nu är det bra att ta egna initiativ, och det gäller på alla områden. Det som börjar nu blir positivt för dig, även om du inte förstår logiken bakom det förrän långt senare. Kom ihåg att lita på din intuition – den är ovanligt stark.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är intensiv och kraftfull. Inget får stå i vägen för dig när du har bestämt något. Men trots att du ofta tar ledningen, vill du inte ha alltför mycket uppmärksamhet. Folk vet inte riktigt var de har dig, och det tycker du är ganska bra.

Skytten

23/11–21/12

Du vill verkligen förstå andra människors känslor, men alla motstridiga budskap gör dig förvirrad. Dina försök att analysera leder ingenvart, utan slukar bara energi. Konst och musik bygger upp krafterna, så satsa mer på det!

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill inte begränsa dig, utan allt ska vara storslaget och nästan överdrivet. När andra gnetar med viktiga detaljer går du helst därifrån. På fester är du i ditt esse, du skapar en trivsam stämning och får alla att känna sig som hemma.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du har lite nya tankar och idéer som du vill testa. Särskilt diplomatisk är du inte, utan dusäger vad du tycker utan att linda in det. Bli inte förvånad om vissa av dina bekanta protesterar och kanske rentav missförstår dig medvetet!

Fiskarna

20/2–20/3

Du får in extra pengar genom en annan person, och därför unnar du dig fleraimpulsköp. Dina relationer utvecklas också bra. Du blir bekräftad för den du är och vågar öppna dig känslomässigt. Gör gärna en resa med någon du tycker om.