Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

12 apr, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Astrologen Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du vill ha nya upplevelser. Konst, musik och litteratur ger stor inspiration. Samtidigt är du ovanligt slarvig och har svårt att hålla reda på viktiga papper. Kanske kan du få någon som hjälper dig med det du själv tycker är tråkigt?

Oxen

20/4–20/5

Du är noga med att människor ska uppfatta dig på rätt sätt, men nu uppstår det ett missförstånd som du måste reda ut på en gång. Det gäller att vara rak utan att gå på för hårt. Försök sätta dig in i hur den andra personen tänker.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har energi och sätter igång mycket nytt. Men uthållighet saknas, så lova inte mer än du kan hålla! Att hålla på och peta med krävande detaljer passar dig inte heller, då tappar du både kraft och koncentration väldigt snabbt.

Kräftan

22/6–22/7

Du har starka känslor som ibland är svåra att hantera. Det är bra att skriva dagbok, eftersom det kan ge dig mer ordning och reda på ett inre plan. En viktig vänskap kan också inledas nu, troligen med någon som är äldre än du själv.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Just nu är du rastlös, nästan uttråkad av allt det ”vanliga”. Du längtar efter ett miljöombyte, eftersom du behöver andas annan luft och träffa nya människor. Försök komma iväg, det behöver inte vara så långt för att du ska bli nöjd.

Jungfrun

23/8–22/9

Det är ganska stirrigt omkring dig, och du måste hitta sätt att hantera alla olika intryck och impulser. Unna dig egen tid, helst en stund varje dag! Det är en lyx du behöver om du ska kunna fatta rätt beslut både hemma och på jobbet.

Vågen

23/9–22/10

Du är ständigt upptagen, träffar massor med folk, får nya idéer. Förändringar ligger i luften. Du inser samtidigt att du är beroende av andra om allt ska bli som du vill. Ett samarbete som startar nu blir lyckosamt för alla inblandade.

Skorpionen

23/10–22/11

Det stundar förändringar på jobbet. Många vill bestämma, och det blir en del maktkamper. Samarbeten knakar rejält, och de kompromisser som fungerat tidigare vill nu ingen ha. Själv är du som vanligt både envis och målmedveten.

Skytten

23/11–21/12

Du vill inte krångla till något. Om saker inte blir som tänkt vid första försöket, så prövar du något annat som går lättare. Du gillar allt som är nytt och spännande och har ofta tur i avgörande lägen. Men du får jobba med tålamodet!

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du träffar många trevliga människor. Det händer också mycket som du inte räknat med, och det är nästan bara roliga saker. Lite praktiskt trassel kan det i och för sig bli, men det hanterar du snabbt och bra, till allas beundran.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är observant och väldigt intresserad av att studera dina medmänniskors beteende. Själv ligger du gärna lågt och har inget direkt behov av dramatik. Men du får ändå se upp så du inte blir indragen i en konflikt mot din vilja!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är ovanligt impulsiv, och ibland tar du risker bara för att det ska hända något. Människor som är tröga eller ängsliga har du inget tålamod med – du vill ha fart och fläkt och äventyr. En bra vecka för att starta projekt av alla slag.

Annons