Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

17 maj, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 16–22 maj 2024.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är beredd att pröva nya vägar för att få allt som du vill ha det. Energi och självförtroende finns i stora mängder. En intrigant person försöker sabotera för dig, men du genomskådar alla fula tricks. Även ekonomiskt går det framåt.

Oxen

20/4–20/5

Du vill ha samförstånd i stället för konfrontationer. När människor bråkar lyckas du i regel avstyra det innan känslorna börjar svalla alltför högt. Men du blir trött ibland och måste försöka stärka upp din energinivå med sundare vanor.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill vara social men blir sam­tidigt trött på allt som händer och alla som pratar. Det du mest av allt behöver är kanske att vara i fred och tänka? Det finns mycket att bearbeta. Alltså är det bra att dra ner på tempot ett tag framöver.

Kräftan

22/6–22/7

Du gör ditt bästa både hemma och på jobbet. Folk litar på dig, och det är smickrande även om det också innebär vissa krav. En maktlysten person orsakar en del störningar, men de flesta andra ställer upp för dig till hundra procent.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du får mycket uppmärksamhet, både för dina prestationer och för din starka utstrålning. Veckan är perfekt om du ska delta i viktiga möten eller börja ett nytt jobb. En resa blir också händelserik, fast kanske inte på det sätt du tänkt.

Jungfrun

23/8–22/9

Du tar hand om småsaker som andra missar. Det känns självklart för dig att gripa in och se till att allt blir rätt. I relationer söker du djup och äkthet. Eftersom du är både analytisk och intuitiv förstår du snabbt hur människor fungerar.

Vågen

23/9–22/10

Med hjälp av smidighet och charm kan du hantera människor som andra upplever som besvärliga. Folk gillar dig eftersom du inte krånglar till något. När det gäller pengar bör du tänka dig för och inte köpa småprylar som du inte ens behöver.

Skorpionen

23/10–22/11

Möten och samarbeten är intensiva och givande. När du är ärlig blir du bemött på samma sätt, och därför uppstår inga missförstånd. Det kan också komma in extra pengar genom andra människor, och det täcker en oväntad utgift.

Skytten

23/11–21/12

Du är utåtriktad och lär känna flera trevliga, generösa människor. Behöver du hjälp med något så får du det. Dessutom är du kreativ och väldigt bra på att tänka i nya banor. Du lyckas snabbt sätta dig in i komplicerade ämnen.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du borde verkligen städa och röja, och du börjar lite planlöst. Men det känns inte särskilt inspirerande. Snarare åstadkommer du en värre röra än du hade från början. Ägna dig i stället åt konst och skapande, gärna tillsammans med andra!

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill ha det vackert omkring dig, och veckan är bra för att investera i heminredning eller konst. Bjud gärna hem gäster – du mår bra av att ha folk omkring dig. Men om du ska ut och resa kan det bli förseningar och annat trassel.

Fiskarna

20/2–20/3

Du reagerar starkt inför orättvisor men inser samtidigt att du inte ensam kan rädda världen. Däremot kan du ta strid i enskilda frågor, och du är också bra på att få andra med dig. Det blir en hel del intressanta diskussioner.

Annons