Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

19 apr, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Astrologen Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du träffar okonventionella människor som ger dig mycket nytt att tänka på. Kanske blir du rentav förälskad. Men det är inte säkert att nya relationer blir långvariga. Troligare rinner de ut i sanden när den första spänningen lagt sig.

Oxen

20/4–20/5

Du vill ha allt på ditt sätt och blir irriterad om något eller någon rubbar dina cirklar. Visserligen försöker du hålla god min, men dina verkliga känslor lyser igenom. Ett nytt samarbete blir skakigt och kan komma att avbrytas i förtid.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du utstrålar självförtroende och styrka. Människor dras till dig, och det blir inte många lugna stunder. Tur i kärlek har du också. Du föredrar att ta egna initiativ, och om du är singel kan du träffa någon som allt stämmer perfekt med.

Kräftan

22/6–22/7

Du ställs inför en svår uppgift som du inte vet om du klarar av. Gamla tvivel och rester av dåligt självförtroende kommer upp till ytan. Men det är en utmärkt period för att starta nya projekt, och du vinner inget på att vänta.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är bra på att lösa gåtor och mysterier, eftersom du kombinerar logik och intuition. Dessutom kan du bevara en hemlighet. En konflikt som rör pengar oroar, men det tycks lösa sig snabbt tack vare en annan persons ingripande.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är intresserad av samhällsfrågor och mänskliga relationer. Ofta hamnar du i diskussioner med människor som inte alls delar dina åsikter, och det kan vara lite jobbigt men också intressant. Var noga med hur du uttrycker dig!

Vågen

23/9–22/10

Du utvecklar nya intressen och vill gärna diskutera dem med andra. Det är lätt för dig att komma folk inpå livet, och någon du lär känna nu blir en verkligt nära vän. Ekonomin tycks också förbättras. Du har sinne för affärer.

Skorpionen

23/10–22/11

Du bearbetar gamla minnen och upplevelser. Det får dig att inse hur mycket du faktiskt har förändrats de senaste åren. Nu börjar det bli dags att fatta ett viktigt beslut, och som vanligt har du hjälp av din medfött starka intuition.

Skytten

23/11–21/12

Du är både kreativ och utåtriktad, och flera nya människor kommer in i ditt liv. Din utstrålning är stark och nästan magnetisk, så du får beundrare både här och där. Är du singel kan du blir förälskad när du minst väntar dig det.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs hemma och är väldigt duktig när det gäller heminredning och annat som höjer mysfaktorn. Dessutom har du massor av energi och vet alltid vad du ska prioritera. Folk häpnar över hur mycket nytta du hinner göra på kort tid.

Vattumannen

21/1–19/2

Nu är det liv och rörelse. Varje dag händer det något nytt, och du måste vara snabb i både tanke och handling. Det är också ett miljöombyte på gång, och det kommer att ge både värdefulla kontakter och massor av inspiration.

Fiskarna

20/2–20/3

Du får in extra pengar och kan unna dig lite mer lyx än vanligt. Du är också mån om att vara generös mot andra. Jobbmässigt är det krävande och händelserikt. Lägg inte all energi på småsaker – försök se de stora perspektiven!

Annons