Lästips:LäsarberättelserVirkaResorTrädgårdHusmorstipsLoppisCampingAllsång på skansenBoktips

Astrologen Monica: Så blir din vecka

21 jun, 2024 
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 19–25 juni 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det är dags att ta tag i diverse projekt hemma. Det kan handla om att möblera om, röja i förråd eller reparera något som gått sönder. Trädgårds- eller balkongpyssel är också värt att satsa på. Du är effektiv och lyckas med det mesta.

Oxen

20/4–20/5

Din kreativitet blomstrar, och du trivs när du får vara aktiv och göra praktiska saker som kräver ett visst mått av problemlösning. Dessutom är du social. Det är en bra vecka både för att träffa gamla vänner och knyta nya kontakter.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av människor och relationer. Din charm gör att många dras till dig, och du får flera oväntade komplimanger. Energimässigt är det dock ingen höjdpunkt. Du tar det lugnt och startar inte några stora projekt.

Kräftan

22/6–22/7

Du bemöter människor med vänlighet och respekt. Dessutom kan du prata om känslor utan att bli upprörd eller sentimental, så folk vågar öppna sig. En person som varit lite avogt inställd får upp ögonen för dina positiva egenskaper.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du behöver mer lugn och ro än du fått på sistone. Ta alltså inte på dig en massa krävande extrajobb, du har nog mycket ansvar som det är! Upplevelser i samband med konst, musik och annat som utvecklar fantasin är desto mer givande.

Jungfrun

23/8–22/9

Du behöver nya idéer och impulser, så försök komma ut och träffa lite trevliga människor! Det är också givande med föredrag eller kurser där intressant och lättsmält kunskap förmedlas. Rutinjobb kan du däremot gärna skjuta upp.

Vågen

23/9–22/10

Du gör ett starkt och positivt intryck på alla människor du möter. Veckan är perfekt för att inleda nya relationer eller ge mer energi till dem du redan har. Är du inte redan förälskad så lär du bli det, kanske rentav i flera personer!

Skorpionen

23/10–22/11

Du är analytisk, grundlig och skärpt. Ytlighet och snabba lösningar tilltalar dig inte, utan du undersöker allt tills du är helt säker på hur det fungerar. Troligen kommer du en spännande hemlighet på spåren, och det oroar vissa.

Skytten

23/11–21/12

Du är rastlös och försöker göra många saker samtidigt. Ibland går det bra, andra gånger blir ingenting som du tänkt. Du klarar dig undan kritik med hjälp av en positiv inställning samt goda vänner som ställer upp när det behövs som bäst

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du tillhör dem som har medvind just nu. Det går framåt med både kärlek och ekonomi, och optimismen ökar stadigt. Ofta lyckas du få andra på bra humör genom att vara dig själv och inte krångla till något. En vän föreslår en gemensam fest.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är på riktigt festhumör, utåtriktad, generös och inspirerad. Människor dras till dig, och i både vänskap och kärlek ser det riktigt bra ut. Några objudna gäster kan också dyka upp, och du välkomnar alla med samma öppenhet.

Fiskarna

20/2–20/3

Åsikter som du varit säker på blir nu ifrågasatta av människor som du har stor respekt för. Du försöker verkligen tänka i nya banor, utan att ge avkall på dina värderingar. En utflykt eller resa ger omväxling och nya perspektiv.

Annons