Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Horoskop 27 oktober-8 november 2022

Nyfiken på hur kommande tid kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat horoskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill skala bort mycket som känns onödigt och som bara tar energi. Det kan vara allt från diverse prylar till relationer som fungerar halvdant. Du är inte sentimental utan gör det du känner för, vilket förskräcker vissa omkring dig.

Oxen

20/4–20/5

En person du umgicks med för länge sedan hör av sig, och ni har mycket att prata om. Du har också behov av att vara ifred och noga tänka över ett beslut som snart måste fattas. Stressa inte fram något, då kan det bli fel!

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är hjälpsam och ställer upp för människor även om det går ut över din egen bekvämlighet. Det gäller att känna var gränserna går, för du kan inte göra allt för alla, även om du skulle vilja. Ekonomin behöver också en extra översyn.

Kräftan

22/6–22/7

Du har svårt för vardag, rutiner och allt som känns det minsta tråkigt. Omväxling och nöjen tilltalar dig desto mer. Det känns också viktigt att göra även vanliga saker på nya sätt. Dina idéer är oftast bra, om än okonventionella.

Lejonet

23/7–22/8

Troligen får du oväntade gäster och du gör förstås det bästa av situationen. Du har också tur när det som bäst behövs, och det är bra att planera framåt. Du ser de övergripande perspektiven och låter detaljerna ge sig allteftersom.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du har mycket att göra och det kan kännas övermäktigt ibland. Men om du planerar allt i förväg och sedan försöker fokusera på en sak i taget, går det alldeles utmärkt. Du hinner mycket mer än du tror, så lita på din egen kapacitet!

Vågen

23/9–22/10

Du blickar framåt och har stora visioner som du vill diskutera med andra. Men du blir ofta missförstådd – dina förklaringar kanske inte är nog bra? Det kan också vara dags att du söker dig till nya kretsar, där folk tänker mer som du.

Skorpionen

23/10–22/11

Du funderar djupt och länge på saker och ting. De flesta i din närhet har ingen aning om vad du grunnar på, men det finns en eller två personer som du kan anförtro allt. Dessutom får du själv reda på något som länge varit hemligt.

Skytten

23/11–21/12

Du drar i många trådar men på ett diskret sätt som inte syns utåt. Ofta blir saker precis som du vill, till omgivningens förvåning. Det är en bra period för att skapa nya kontakter. Någon du lär känna nu kan hjälpa dig i framtiden.

Stenbocken

22/12–20/1

Det förekommer en del upprörda diskussioner om pengar och vad de ska användas till. Du har vettiga synpunkter och får som du vill till slut. Passa också på att avsluta ett påbörjat jobbprojekt – det går nog fortare än du tror.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Det blir en spännande vecka där du får en del nya kontakter och intressanta erbjudanden. Du tvekar inte utan agerar alltid snabbt. Även kärleken får ett välbehövligt lyft, och ekonomin kan förbättras genom en god affär eller en vinst.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är energisk och tar egna initiativ, och du börjar ofta med flera saker samtidigt. När det gäller korta, snabba insatser är du oöverträffad. Men din entusiasm falnar så fort något blir det minsta tråkigt och då vill du bara därifrån.