Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Astrologen Monica: Så blir din vecka

31 maj, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 30 maj–5 juni 2024.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du har många bollar i luften och gör ditt bästa för att ha koll på allt som händer. En del överraskningar kan du ändå räkna med, så det gäller att klara snabba omställningar. Du måste också visa att du är flexibel i dina åsikter.

Oxen

20/4–20/5

Du har massor av idéer, men det är lite trögt när du ska genomföra dem. Kanske tar du på dig för mycket i rena optimismen? Försök ha tålamod – allt kommer att utvecklas åt rätt håll, även om det blir tillfälliga stopp på vägen.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det händer mycket runt dig, och fort går det också. Sådant som begränsat dig försvinner, och du upptäcker helt nya möjligheter. Din positiva energi smittar av sig på folk omkring dig, och många får kraft bara av att umgås med dig.

Kräftan

22/6–22/7

Du har mycket på gång, men det blir sällan som du tänkt. Omständigheterna eller andra människor sätter käppar i hjulet, och du får börja om från början. Bli inte arg, utan behåll lugnet och ta allt som det kommer! Tiden arbetar för dig.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du pratar gärna om viktiga livsfrågor. Rätt och fel, moral och etik – du är mer engagerad än de flesta. Och du säger vad du tycker, din ärlighet är befriande. Det är också en bra vecka för att planera eller boka en lång resa.

Jungfrun

23/8–22/9

Du iakttar människor och kan både förundras och roas av deras beteende. Men du håller dina åsikter för dig själv, eftersom du inte vill såra någon. När du jobbar är du energisk och drivande, och en svår uppgift blir äntligen klar.

Vågen

23/9–22/10

Det finns många viktiga saker att ta tag i, och du behöver hjälp från andra om det ska gå bra. En relativt ny bekantskap ställer upp oväntat mycket, medan däremot en vän du hoppats mycket av tycks ha nog med sitt eget just nu.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har sinne för affärer. Om du ska köpa något så hittar du det till fyndpris, och du kan också hjälpa andra att göra bra investeringar. Men jobbmässigt är det ganska stökigt, och det är ingen idé att hasta fram några resultat.

Skytten

23/11–21/12

Du kan se fram emot en trevlig och omväxlande vecka. Det du vill göra blir av, och energin fylls på hela tiden. Väldigt utåtriktad är du också, så det är lätt att knyta nya kontakter. Någon du träffar nu kan bli en vän för livet.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Veckan är perfekt för att införa nyttiga vanor på alla områden. Det kan handla om träning, bättre matvanor eller större arbetsdisciplin. Du vet vad som behövs och är dessutom målmedveten. Stödet från en god vän blir också viktigt.

Vattumannen

21/1–19/2

Du får nya, briljanta idéer som faktiskt går att genomföra. Optimismen ökar för varje dag! Folk omkring hänger gärna med på allt du föreslår, och du blir ett slags informell ledare i många sammanhang. Tur i kärlek har du dessutom.

Fiskarna

20/2–20/3

Mycket handlar om pengar just nu. Du vill öka dina inkomster och har en del intressanta idéer om hur det ska gå till. Det är dags att testa dem i praktiken! I kärleken ser det bra ut. Du och din partner överraskar ständigt varandra.

Annons