Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Astrologen Monica: Så blir din vecka

05 jul, 2024 
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 3–9 juli 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du tar hand om dina närmaste och är beskyddande i alla lägen. Det är också dags att kontakta en mer avlägsen släkting som du inte hört av på ett tag. Det kommer att uppskattas. Ett ekonomiskt besked som du väntat på är äntligen på väg.

Oxen

20/4–20/5

När du har fått något för dig kämpar du med stor envishet för att uppnå ditt mål. Nu försöker någon övertala dig att ändra kurs, och du lyssnar artigt. Men i slutändan gör du ändå som du själv har bestämt, och resultatet blir bra.

Tvillingarna

21/5–21/6

Hinder som oroat dig tycks försvinna ett efter ett. Du smider stora planer och känner dig optimistisk. Men det finns också en risk att du tar i för häftigt, och att du blir lite vårdslös. Gör klart en sak innan du börjar med nästa!

Kräftan

22/6–22/7

Veckan är perfekt för att fixa och pyssla hemma. Du har sinne för färg och form och trivs när du är bland dina egna saker. En del nytt kan du också köpa, till fyndpris dessutom. En oväntad gåva förhöjer humöret ytterligare.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du pratar mycket och kan underhålla ett helt sällskap när du är på det humöret. Allt du gör går snabbt dessutom, och du har bra överblick. Om andra sitter passiva rycker du in och styr upp saker och ting. Du tar mycket plats.

Jungfrun

23/8–22/9

Det är inte mycket som blir som du tänkt. Därmed inte sagt att det blir sämre, bara annorlunda. Du måste vara öppen och flexibel för att göra det bästa av omständigheterna. Det är också bra om du lyssnar på andras synpunkter.

Vågen

23/9–22/10

Du blir inte arg i första taget, men nu finns det risk för riktiga utbrott! Ibland undrar du själv var de starka känslorna kommer ifrån, men det är förmodligen sådant du hållit inom dig en längre tid. Fysisk aktivitet skapar mer balans.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har mycket som måste göras, men ibland orkar du inte med alla krav. Du behöver ett avbrott, en möjlighet att pusta ut och bara vara dig själv. Våga säga nej när människor föreslår aktiviteter som du egentligen inte känner för!

Skytten

23/11–21/12

Du är aktiv på många områden och söker dig till människor som är likadana. Det blir en väldig fart på allt. I kärleken är det också intensivt. Om du är singel kan du träffa en stor passion i samband med någon typ av jobb eller uppdrag.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är känslomässigt öppen och har lätt för att bli förtjust och förälskad i människor. I både kärlek och vänskap utvecklas allt som det ska. Väldigt generös är du också. Skriv gärna ner inkomster och utgifter, så du inte tappar greppet!

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill absolut inte ha tråkigt. Det måste hända något hela tiden, annars blir du rastlös och irriterad. Vissa har svårt att hänga med i ditt tempo, men det märker du inte ens. Självständigt jobb fungerar bättre än samarbeten.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har en tendens att börja tvivla på dig själv i avgörande lägen. Då börjar du tveka, och processer som redan är igång kan stanna upp. Men det är bara att ta nya tag. Du är på väg åt rätt håll och får också mycket uppmuntran från andra.

Annons