Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

09 maj, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 9–15 maj 2024.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Din energi och framåtanda för dig långt. Du vet vad du vill och försöker alltid överträffa dig själv. I tävlingar klarar du dig bra, men situationer som kräver kompromisser har du svårt för. Veckan är perfekt för att testa en ny träningsform.

Oxen

20/4–20/5

Du har mycket på gång men gör ändå inget väsen av dig. Din lugna och positiva framtoning är välgörande för många i din närhet. De dras till dig för att du skapar balans och är bra på att lyssna. Även i kärleken ser det extra trevligt ut.

Tvillingarna

21/5–21/6

En person du litat på har kört ett dubbelspel. Du blir förstås besviken, men att ge igen med samma medel är ingen bra idé. Berätta bara hur du känner. Det är möjligt att relationen går att reparera, även om det tar lite tid.

Kräftan

22/6–22/7

Du påverkas mycket av allt och alla omkring dig, och humöret går upp och ner. Försök få mer tid för dig själv. Du laddar batterierna när du är hemma i lugn och ro. Läs en bra bok, titta på feelgoodfilmer och unna dig att bara vara.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Din intuition är förstärkt. Du reagerar starkt på alla stämningar och skiftningar i omgivningen, och känner ofta på dig vad som ska hända. Intresset för andlighet och livsåskådning är också stort. Meditation kan ge spännande upplevelser.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu är det dags att blicka framåt och sätta upp nya mål för dig själv! Du kanske inte vet i detalj hur du ska komma dit, men det får bli en senare fråga. Det viktiga nu är att vara kreativ och tänka utanför ramarna. Lita på dina idéer!

Vågen

23/9–22/10

Du har intensiv kontakt med vänner och bekanta. Många har nyheter att berätta, det verkar hända mer än vanligt för de flesta. Själv upplever du en viss osäkerhet. Ett beslut måste fattas, men tiden tycks inte riktigt vara mogen.

Skorpionen

23/10–22/11

Du slits mellan plikter och nöjen – just nu är det mycket av båda. Viktiga projekt måste bli klara, men du vill inte säga nej till vänner som vill ha med dig på roliga aktiviteter. Planera dina dagar bättre, så hinner du allt du vill!

Skytten

23/11–21/12

Du råkar ut för en kritisk person som anstränger sig för att hitta fel på allt du gör. Men du får stöd från oväntat håll, så självförtroendet klarar sig bra trots allt. En god affär hjälper upp ekonomin, och du kan också ha tur i spel.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du träffar nya människor och får mycket uppmuntran från olika håll. Folk är generösa mot dig. Dessutom lär du känna någon som blir en riktig själsfrände. Ni tänker lika om det mesta och känner tryggheti varandras sällskap.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är rastlös och vill hela tiden ha nya upplevelser. Dessutom är du snabb på att ta till dig information. Mycket som andra tycker är krångligt faller sig lätt för dig. Praktiska rutinuppgifter gör du däremot allt för att slippa.

Fiskarna

20/2–20/3

Du orkar inte göra allt du vill, det är bara att acceptera. Det är förstås bättre att lyssna på kroppens signaler än att tvinga fram något. Tålamod är ett nyckelord. Ta en sak i taget, stressa inte, och kräv inte så mycket av dig själv.

Annons