Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

05 apr, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Astrologen Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är utåtriktad och skaffar nya kontakter i alla möjliga kretsar. Tur i kärlek har du också, särskilt när du vågar ta egna initiativ. Men du är samtidigt rastlös och blir snabbt uttråkad om det inte händer något nytt hela tiden.

Oxen

20/4–20/5

Du tänker dig noga för innan du gör något. Egentligen vill du inte ha några ut-maningar, utan allt ska gå i vanliga hjulspår. En konflikt mellan två vänner bör du hålla dig utanför, annars kan du bli mer indragen än vad som är nyttigt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Din bekantskapskrets blir större, och de människor du lär känna har liknande ideal och visioner som du själv. Troligen får du en viktig roll inom någon typ av grupp. Du är tolerant, rättvis och bra på att förstå andras behov.

Kräftan

22/6–22/7

Du är ambitiös och anstränger dig för att allt du gör ska bli perfekt. Det finns någon som är avundsjuk och som hoppas att du ska göra misstag, men du tycks klara allt just nu. Veckan är också bra för att skriva brev och ansökningar.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du startar nya projekt i rask takt, det är som att du tävlar med dig själv. Entusiasmen är stor i början, men risken är att det blir för mycket, och att du tröttnar när du kommit halvvägs. Försök hushålla bättre med din energi!

Jungfrun

23/8–22/9

Du blir provocerad av en person som du är tvungen att samarbeta med. Det är viktigt att du står upp för dig själv. Säg vad du tycker i stället för att falla undan! Det gör att du tas på allvar och kan faktiskt göra er relation bättre.

Vågen

23/9–22/10

Veckan är perfekt för att delta i sociala aktiviteter och lära känna nya människor. Du gör ett bra intryck på alla du träffar. Det blir också mycket praktiskt gjort. Ser du något som behöver göras, så tar du tag i det, till allas glädje.

Skorpionen

23/10–22/11

Du använder mycket energi till att sortera och fixa med diverse papper och småprylar. Ju mer ordning du skapar, desto mer harmoni känner du. Ett överraskande meddelande från en gammal vän ändrar dina planer för den närmaste framtiden.

Skytten

23/11–21/12

Du trivs hemma men vill också gärna ha folk omkring dig. Ordna gärna en fest eller middag! Ekonomin ser hyfsad ut. Du kan ha lite tur i spel, eller får du en gåva av en generös person. Även i kärleken går det åt rätt håll.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs när det händer nya saker, och du anpassar dig snabbt till allt som dyker upp. Även i kärlek vill du ha lite extra krydda, och du hittar gärna på överraskningar till din partner. Det är också dags att planera in en minisemester.

Vattumannen

21/1–19/2

Du måste ta tag i saker som du glömt eller skjutit upp. Det känns väl inte så lockande, men du är verkligen effektiv när du sätter igång. Dessutom hittar du något som varit försvunnet en tid, och det höjer humöret åtskilligt.

Fiskarna

20/2–20/3

Många har höga krav på dig, och det börjar bli för mycket. Du måste sätta gränser och helst också krångla dig ur några av de åtaganden du redan har. Ingen kan vara allt för alla – om du försöker blir du bara dränerad på energi.

Annons