1:33

Veckohoroskop 23 - 29 maj 2022

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Bristen på tålamod är din svaga punkt. Valen du gör nu är inte så genomtänkta, men du hinner med mer än de flesta när du sätter fart!

Kärlek: Månen gör din kärleksvecka mild och försonlig, nu vill du prata ut ordentligt och göra positiva överenskommelser.

Utmaning: Sentimentalitet.

Satsa på: Se framåt.

Oxen

20/4–20/5

Nu är det handling som gäller och du sätter bekvämligheten åt sidan och hugger i. Jobbet blir precis så krävande som du vill ha det.

Kärlek: Merkurius influens skapar ordning och reda i dina relationer. Nu använder du förnuftet i första hand och det ökar stabiliteten.

Utmaning: Kassan.

Satsa på: Sparknep.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu vill du återuppleva några gamla erfarenheter som betytt extra mycket för dig. Sannolikt en tid full av skratt och samtal om det förflutna!

Kärlek: Kärleken känns spännande under Venus och Jupiters inflytande. Singeln vågar ta risker och prova något nytt.

Utmaning: Vardagen.

Satsa på: Omväxling.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar dig igenom det mesta nu, laddad med självförtroende. Vill du förnya dig på något område är det rätta tillfället.

Kärlek: Nu går det framåt och du hänger glatt med! Kärleksplaneterna står rätt och hjärtat inspireras till stordåd.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Romantiska kvällar.

Lejonet

23/7–22/8

Du är en envis katt och när hinder och motgångar visar sig slutar du tvärt att spinna och visar dina dominanta sidor. Tygla humöret.

Kärlek: Månens bana visar att kärleken är en smula av och på just nu, man kan ana att den följer dina svängningar i välbefinnandet.

Utmaning: Oron.

Satsa på: Sinnesfriden.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Nu gillar du att bjuda på trevliga överrasknings­­moment. Men du ser till att ha förnuftet med på ett hörn, det får inte gå för vilt till!

Kärlek: Du ror kärleksbåten med stadiga och bestämda tag, inte mycket kan få dig ur kurs just nu. Det går att lita på dig.

Utmaning: Nöjestorkan.

Satsa på: Positivitet.

Vågen

23/9–22/10

Saturnus visar att en låg energi är ett hinder för dig nu, men med rolig motion och träning kan du kicka igång den. Ta med en uppmuntrande vän!

Kärlek: Du är sympatisk och ömsint, men kanske de viktiga initiativen uteblir. Förvänta dig inte mer än du själv ger …

Utmaning: Fysiken.

Satsa på: Ny motivation.

Skorpionen

23/10–22/11

Venus lättsamma energier råder och nu vill du lyxa till det. Det behöver inte vara med något dyrt, men festligt och stämningsfullt.

Kärlek: Här finns en rolig och uppåt prick under Jupiters positiva stjärna. Du får en kick av att göra hjärtevännen glad!

Utmaning: Ett beslut.

Satsa på: Använd hjärtat.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Planeterna visar att du behöver mer stimulans än du lätt kan skaffa dig nu. Jobb och plikter dominerar, men helt hopplöst är det inte.

Kärlek: Vardagsrutinerna lägger ett grått skynke över ditt kärleksliv. Det är dags att boka tid för romantiska utflykter.

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Spännande mål.

Stenbocken

22/12–20/1

Jupiters kraft är positiv och ökar förväntningarna. Du vet instinktivt att nya erfarenheter och spännande aktiviteter ligger nära.

Kärlek: Venus pekar mot starka känslor mellan dig och hjärtevännen just nu. För singeln uppstår kemi där du minst anar det!

Utmaning: En kompromiss.

Satsa på: Magkänslan.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Var inte rädd för förändringar, just nu kan de vara extra hälsosamma. Ta vara på dina drömmar och satsa på det som känns rätt!

Kärlek: Plutos passionerade influens landar och nu kan du se fram mot en omtumlande vecka! Är du singel kan det snabbt ändra sig.

Utmaning: Stressen.

Satsa på: Flexibilitet.

Fiskarna

20/2–20/3

Månen fördjupar känslorna och du har svårt att bestämma dig, eftersom du lever dig in i två sidor av allt samtidigt. Något tycks stå på spel …

Kärlek: Singeln i tecknet får kanske kämpa lite hårdare än väntat för att få uppmärksamhet nu. Ge inte upp halvvägs!

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Engagera dig.