Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 23 - 29 maj 2022

23 maj, 2022 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Bristen på tålamod är din svaga punkt. Valen du gör nu är inte så genomtänkta, men du hinner med mer än de flesta när du sätter fart!

Kärlek: Månen gör din kärleksvecka mild och försonlig, nu vill du prata ut ordentligt och göra positiva överenskommelser.

Utmaning: Sentimentalitet.

Satsa på: Se framåt.

Oxen

20/4–20/5

Nu är det handling som gäller och du sätter bekvämligheten åt sidan och hugger i. Jobbet blir precis så krävande som du vill ha det.

Kärlek: Merkurius influens skapar ordning och reda i dina relationer. Nu använder du förnuftet i första hand och det ökar stabiliteten.

Utmaning: Kassan.

Satsa på: Sparknep.

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu vill du återuppleva några gamla erfarenheter som betytt extra mycket för dig. Sannolikt en tid full av skratt och samtal om det förflutna!

Kärlek: Kärleken känns spännande under Venus och Jupiters inflytande. Singeln vågar ta risker och prova något nytt.

Annons

Utmaning: Vardagen.

Satsa på: Omväxling.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar dig igenom det mesta nu, laddad med självförtroende. Vill du förnya dig på något område är det rätta tillfället.

Kärlek: Nu går det framåt och du hänger glatt med! Kärleksplaneterna står rätt och hjärtat inspireras till stordåd.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Romantiska kvällar.

Lejonet

23/7–22/8

Du är en envis katt och när hinder och motgångar visar sig slutar du tvärt att spinna och visar dina dominanta sidor. Tygla humöret.

Kärlek: Månens bana visar att kärleken är en smula av och på just nu, man kan ana att den följer dina svängningar i välbefinnandet.

Utmaning: Oron.

Satsa på: Sinnesfriden.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu gillar du att bjuda på trevliga överrasknings­­moment. Men du ser till att ha förnuftet med på ett hörn, det får inte gå för vilt till!

Annons

Kärlek: Du ror kärleksbåten med stadiga och bestämda tag, inte mycket kan få dig ur kurs just nu. Det går att lita på dig.

Utmaning: Nöjestorkan.

Satsa på: Positivitet.

Vågen

23/9–22/10

Saturnus visar att en låg energi är ett hinder för dig nu, men med rolig motion och träning kan du kicka igång den. Ta med en uppmuntrande vän!

Kärlek: Du är sympatisk och ömsint, men kanske de viktiga initiativen uteblir. Förvänta dig inte mer än du själv ger …

Utmaning: Fysiken.

Satsa på: Ny motivation.

Skorpionen

23/10–22/11

Venus lättsamma energier råder och nu vill du lyxa till det. Det behöver inte vara med något dyrt, men festligt och stämningsfullt.

Kärlek: Här finns en rolig och uppåt prick under Jupiters positiva stjärna. Du får en kick av att göra hjärtevännen glad!

Utmaning: Ett beslut.

Satsa på: Använd hjärtat.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Planeterna visar att du behöver mer stimulans än du lätt kan skaffa dig nu. Jobb och plikter dominerar, men helt hopplöst är det inte.

Kärlek: Vardagsrutinerna lägger ett grått skynke över ditt kärleksliv. Det är dags att boka tid för romantiska utflykter.

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Spännande mål.

Stenbocken

22/12–20/1

Jupiters kraft är positiv och ökar förväntningarna. Du vet instinktivt att nya erfarenheter och spännande aktiviteter ligger nära.

Kärlek: Venus pekar mot starka känslor mellan dig och hjärtevännen just nu. För singeln uppstår kemi där du minst anar det!

Utmaning: En kompromiss.

Satsa på: Magkänslan.

Vattumannen

21/1–19/2

Var inte rädd för förändringar, just nu kan de vara extra hälsosamma. Ta vara på dina drömmar och satsa på det som känns rätt!

Kärlek: Plutos passionerade influens landar och nu kan du se fram mot en omtumlande vecka! Är du singel kan det snabbt ändra sig.

Utmaning: Stressen.

Satsa på: Flexibilitet.

Fiskarna

20/2–20/3

Månen fördjupar känslorna och du har svårt att bestämma dig, eftersom du lever dig in i två sidor av allt samtidigt. Något tycks stå på spel …

Kärlek: Singeln i tecknet får kanske kämpa lite hårdare än väntat för att få uppmärksamhet nu. Ge inte upp halvvägs!

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Engagera dig.

Annons