Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Stort sommarhoroskop 2023 – så blir din ekonomi enligt stjärnorna

Nyfiken på hur din sommarekonomi kommer att bli? Tanja Dyredand bjuder på ett fullmatat sommarhoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Förnuft och realistisk planering är alltid att föredra, även om sommarsolen kan göra dig extra impulsivt spenderande. Lyckoplaneten fortuna strålar över dig 2–4/7 samt 1/8, men håll ett vakande öga på eventuella långsiktiga investeringar främst i slutet av juli och var noga med de små detaljerna!

Lyckonummer: 3, 6, 12 och 14.

Oxen

20/4–20/5

Jupiter som dansade in i ditt tecken i mitten av maj fortsätter stråla i din riktning, men tyvärr kan den inte alltid värja världsläget. Att ha is i magen är bästa rådet just nu, och avvakta med finansiella stora investeringar till i slutet av september. 16/8 och två veckor framåt är bra tid för eventuella partnerskap eller nya karriärdrag!

Lyckonummer: 3, 6, 9 och 12.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det bästa inför din sommar är att göra en noggrann sommarbudget som du sedan försöker att hålla. Dock vet vi av erfarenhet att äventyrliga festligheter kan innebära både extra utgifter lite här och där. Lyckplaneten Jupiter är i din favör i mitten av augusti och då öppnar sig bra tid för samarbeten, karriärlyft och chans att ta en kreativ risk!

Lyckonummer: 3, 6, 9 och 12.

Kräftan

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

22/6–22/7

Mål och målmedvetenhet är a och o för god ekonomisk bas, men att övertänka varje steg kan ta fokus och kraft från resultatet. Om du står inför ett vägval, framförallt med ny karriärmöjlighet eller investering i fastigheter, kom ihåg att stressa fram beslut är ingen bra idé, utan låt det få mogna lite. Ta gärna hjälpa av en mentor!

Lyckonummer: 2, 4 och 8

Lejonet

23/7–22/8

Ägande, hus, hem och socialt status är i dina fokusområden denna sommar, vilket ger dig en perfekt tid att se över alla typer av kontrakt inom detta. Använd ditt självförtroende om du står inför ett karriärval, det kan ta dig långt!

Lyckonummer: 2, 4 och 8

Jungfrun

23/8–22/9

Förändringarna som pågått sedan i våras kan ha påverkat din strukturerade detaljplanering. Försök att komma ihåg att du gör så gott du kan, och att vissa saker är helt utanför din kontroll! Den 20/7 samt i mitten av augusti kan du få lukrativa möjligheter, både inom karriär och/eller investeringar: läs här det finstilta noggrant och lyssna på din magkänsla innan du tackar ja!

Lyckonummer: 1, 7 och 14.

Vågen

23/9–22/10

Balans på alla plan gäller även din ekonomi, och om våren skapat hål i plånboken kan din sommarbudget behöva putsas lite. Om du är lite extra sparsam i början av sommaren, har du möjlighet att njuta av en spontan resmöjlighet som öppnar sig i slutet av sommaren!

Lyckonummer: 2, 6, 8 och 12.

Skorpionen

23/10–22/11

Kosmos konspirerar i dina områden för hus, ägande och ekonomi och det är dags att återta kontrollen. Främst är juli och augusti bra månader att se över konton och investeringar samt göra upp bra och hållbara planer för hösten. En ny möjlighet kan utkristallisera sig runt nymåne i Lejonet 16/8!

Lyckonummer: 1, 3, 6 och 9.

Skytten

Vilket stjärntecken passar du med?

23/11–21/12

Att ha spontana spenderbyxorna på, varje dag, kan ge hål i plånboken: så se till att ha lite koll på utgifterna. Fundera på hur du kan förbättra din ekonomiska situation när lyckoplaneter skiner mot dig runt 22/7 och 8/8!

Lyckonummer: 3, 4, 9 och 18.

Stenbocken

22/12–20/1

Ägande, hus och ekonomi är något av dina älskade ämnen och denna sommar är det skönt att låta allt bara bero. Nya möjligheter inom ägande, men även i karriär, kan öppna sig lagom till början av augusti 8/8, låt denna gång inte bara hjärnan bestämma utan känn in även med hjärtat om detta är rätt!

Lyckonummer: 3, 7, 9 och 21.

Vattumannen

21/1–19/2

Tänk smart när det gäller dina utgifter och se upp med impulsiva investeringar. I mitten av juli och i slutet av augusti kan du få ekonomiska investeringsråd och/eller karriärmöjligheter: ta då hjälp av en mentor du litar på för att hitta rätt riktning.

Lyckonummer: 2, 8 12 och 22.

Fiskarna

20/2–20/3

Denna sommar är ingen bra idé att göra stora förändringar eller investeringar ekonomiskt för dig. Ta sommaren och njut, för att sedan till hösten gå igenom i detalj dina finansiella och karriärmässiga planer. Du har en lyckosam ekonomisk tid i slutet av augusti!

Lyckonummer: 1, 3, 6 och 9.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken