Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 1-7 december 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du engagerar dig i både samhällsfrågor och mer filosofiska ämnen. Det känns viktigt att förstå mer om hur andra tänker. Men du pratar ändå mer än du lyssnar och det uppstår en del hetsiga diskussioner. En resa ger nya kontakter.

Oxen

20/4–20/5

Du hjälper andra med både goda råd och praktiska insatser. Ofta handlar det om ekonomi. Du har sinne för affärer och vet när man ska satsa och när man ska spara. Det blir också ett oväntat och trevligt samtal med en vän från förr.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du blir besviken på en vän som inte håller sina löften. Ställ inte till med några scener utan ta reda på vad som ligger bakom innan du säger upp bekantskapen! Det kan finnas rimliga förklaringar som gör att hela bilden förändras!

Kräftan

22/6–22/7

Du har en diger lista på saker som måste göras, men det går lite trögt. Energimässigt är du inte helt på topp, och det är nog lika bra att acceptera det. Annars är risken att du startar saker som kommer att komma av sig på halva vägen.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill ha folk omkring dig och de får gärna vara olika dig själv. I nya sammanhang får du snabbt trevliga kontakter och du kan konversera om vad som helst. Miljöombyten blir också lyckade eftersom du är så anpassningsbar.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att förhandla och hittar oftast kompromisser som ingen annan tänkt på. Dessutom har du förmåga att skapa en trygg och tillåtande atmosfär som gör att människor vågar vara sig själva. Men var försiktig med att låna ut pengar!

Vågen

23/9–22/10

Det händer mycket och du skulle behöva vara på flera ställen samtidigt! Humöret är bra trots stressen, och du har lätt för att komma överens med folk. Troligen hamnar du i en situation där du lär du ut saker till andra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du känner att allt är möjligt om man vågar följa sitt hjärta, och det budskapet försöker du sprida till människor i din omgivning. Själv visar du vägen genom att våga gå mot strömmen när det krävs, och det imponerar på många.

Skytten

23/11–21/12

Du tänker i nya banor och får ibland idéer som förvånar alla, inklusive dig själv! Entusiasmen är stor, och personer som har kört fast får ny energi av dig. Men du är inte uthållig utan föredrar snabba ryck och korta beslutsvägar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har haft en del hinder som har suttit hårt fast. Nu börjar det lossna och då händer mycket på en gång. Du kan inte ha total koll på alla detaljer utan måste lita på att saker och ting kommer att falla på sina rätta platser ändå.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Ett evenemang du sett fram emot blir uppskjutet. Det är tråkigt förstås, men samtidigt får du ju tid att göra andra nödvändiga saker. Du får också bevis på att människor uppskattar både dina insatser och din personlighet.

Fiskarna

20/2–20/3

Du söker avkoppling och lättsamt sällskap och du lyckas förmedla en positiv stämning till din omgivning. Om stämningen blir stel lättar du upp den med roliga kommentarer. Dessvärre är du lite glömsk så dubbelkolla allt viktigt!