1:33

Veckohoroskop 1-7 juli 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är optimistisk och sätter igång nya projekt som andra inte vågar sig på. I ditt inre vet du att du klarar det du föresätter dig. Ekonomin kan få ett lyft genom en spelvinst, men satsa inte allt du har utan bara det du kan avvara!

Oxen

20/4–20/5

Dina känslor är på helspänn och du reagerar starkt även på småsaker. Även i nära relationer finns det en ovanlig intensitet. Flera personer kommer du närmare än förut men med andra blir det plötsliga och oväntade konflikter.

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Du får nya bekanta som uppskattar dig. Men du har inte tid att gå in i några djupa relationer så det stannar på ett ytligt plan vilket ju kan vara trevligt det med. På jobbet är du energisk och drivande men blir lätt otålig.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill förbättra ekonomin och försöker komma på någon lysande idé. Bäst går det om du har en samarbetspartner som delar din målsättning. Det kan finnas någon närmare än du tror! Det är viktigt att du är öppen med hur du tänker.

Lejonet

23/7–22/8

Du har många praktiska sysslor att ta itu med. Energi har du så det räcker och blir över. Det gäller bara att hitta något slags system, så det inte blir rörigt. Låt inte andra blanda sig i för mycket – du är effektivast på egen hand!

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du pratar mycket men håller ändå dina innersta tankar för dig själv. Dina riktiga vänner förstår dig och accepterar att du inte vill berätta allt. Veckan är bra för att ordna upp saker som rör papper, kvitton och kontrakt.

Vågen

23/9–22/10

Allt som rör studier, information och utlandskontakter fungerar bra just nu. Du är nyfiken och öppen och vill veta lite om allt. Ett problem är att du tröttnar så fort på saker. Tålamod är nödvändigt om du ska komma dit du vill.

Skorpionen

23/10–22/11

Du jobbar mer än de flesta och löser problem på löpande band. Mycket som krånglat kan äntligen ordnas upp. Du har också förmåga att få andra människor att tänka i samma banor som du, även när det handlar om pengar.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är rastlös och vill ha nyheter och spänning. Rutiner du vanligen trivs utmärkt med orkar du inte bry dig om. Satsa gärna på en resa, den behöver inte vara så lång. När du byter miljö lever du upp och skapar många nya kontakter.

Stenbocken

22/12–20/1

När du äntligen bestämmer dig för att ta tag i saker är du väldigt effektiv. På något märkligt sätt lyckas du göra flera saker samtidigt. Dessutom ingjuter du stora doser optimism i andra, bara genom att själv visa gott humör.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill göra mycket men det gäller att hushålla med krafterna och att ta allt i tur och ordning. Skulle det uppstå småfel på vägen, så behöver du inte gå i taket för det – analysera problemet istället och gör det bättre nästa gång!

Fiskarna

20/2–20/3

Du säger ifrån när du märker att någon blir orättvist behandlad. Vissa tycker att du lägger dig i för mycket, men du backar inte eftersom du vet att du har rätt. Dina insatser väcker respekt, och du kan få ett par nya vänner på kuppen.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021