Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 1-7 juni 2023

01 jun, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du vill inte planera allt i detalj, utan föredrar att ta saker som de kommer. Och det fungerar bra att improvisera, du har tur när det gäller och fattar de rätta besluten när det verkligen behövs. Intuitionen vägleder dig varje gång.

Oxen

20/4–20/5

Du är rastlös och letar efter något nytt, oprövat område att ge dig i kast med. Om någon ifrågasätter eller kritiserar dig gör du allt för att bevisa hur fel de har. Självförtroendet är bra, och din medfödda envishet visar sig ofta.

Tvillingarna

21/5–21/6

Något du oroat dig för verkar ordna upp sig på ett bra sätt. Då kan du släppa hela saken och gå vidare. En ny utmaning väntar, och den känns faktiskt riktigt rolig. Lita på dig själv, och se till att du har positiva människor omkring dig!

Kräftan

22/6–22/7

Du vill att allt ska vara perfekt, men det är förstås svårt att uppnå. Försök att inte vara så kritisk, för det går bara ut över ditt och andras humör. Någon vill ha med dig på en resa eller utflykt, och den stimulansen gör dig gott.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du pratar om djupa saker, och det blir känslomässigt laddat och intensivt. Även i kärleken ställs mycket på sin spets. En bra relation blir ännu bättre, men det blir också tydligt om något inte fungerar. Ärlighet behövs i alla lägen.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är intresserad av inredning och vackra saker. Besök på utställningar ger mycket inspiration. I övrigt behöver du ta det lugnt. Ta inte på dig en massa extrajobb, utan unna dig att koppla av med trevlig läsning eller en mysig film.

Vågen

23/9–22/10

Du är utåtriktad och har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Folk dras till din positiva utstrålning. Du är också bra på att medla i konflikter. Om det har låst sig kan du snabbt hitta de förlösande orden.

Skorpionen

23/10–22/11

Det handlar mycket om pengar just nu. Det är en bra vecka för att göra investeringar och ro i land affärer. Du vet instinktivt vad som lönar sig. Vissa saker tar längre tid än du trott, men om du håller ut blir det ändå som du vill.

Skytten

23/11–21/12

Du kompromissar inte med dina ideal utan griper in utan att tveka när du blir vittne till mobbing och orättvisor. Din styrka i sådana lägen förvånar många. Ofta är du dock bättre på att kämpa för andras skull än för din egen.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Dina nära relationer är harmoniska, och du lär också känna en del helt nya människor. Du kan prata engagerat om nästan vad som helst. Någon du lär känna nu kan bli en vän för livet, även om ni inte ses så ofta till en början.

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar spännande människor och skapar kontakter som kommer att bli viktiga på både kort och lång sikt. Dessutom kan du glädjas åt ett nytt samarbete som fungerar väldigt smidigt. Även ekonomin tycks få ett välbehövligt lyft.

Fiskarna

20/2–20/3

Du ser snabbt och effektivt till att saker blir gjorda innan någon annan ens hinner reagera. Ändå är du blygsam och slår ifrån dig det beröm du får. Mot dina närmaste är du generös, och du sätter alltid deras behov i första rummet.

Annons