Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 10-16 november 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du blir osäker och tappar gnistan vid minsta motgång. Det är kanske lika bra att undvika nya utmaningar. Istället kan du ägna dig åt att skriva brev eller mail som du vet att folk väntar på. Du kan glädja många med relativt enkla medel.

Oxen

20/4–20/5

Du vill ha ärlighet och raka besked och nu får du både det ena och det andra. Mycket får sin förklaring, och framför allt märker du vilka människor du kan lita på. Om något har lurat dig är et lika bra att ni bryter kontakten.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har lite svårt att fatta beslut just nu. Ofta pendlar du mellan ytterligheter, men när det verkligen gäller blir du tveksam. Rensa tankarna genom att göra praktiska saker! Det finns mycket ”tråkigt men nyttigt” att ta itu med.

Kräftan

22/6–22/7

Känslorna är på högspänn och du pendlar mellan ytterligheter. De tvära kasten tar mycket kraft av dig, och du märker att vissa i omgivningen har svårt att förstå dina reaktioner. Helst ska du undvika alla former av stress.

Lejonet

23/7–22/8

Du har stark intuition. Men du har ingen riktig struktur på saker och ting just nu, det är bara att acceptera. Om folk kritiserar dig får du försöka slå dövörat till. Humöret höjs när en vän bjuder med dig på ett trevligt evenemang.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du gör inget utan att först inhämta andras synpunkter. Människor uppfattar dig som seriös och pålitlig. Men helt plötsligt kan du förvåna genom att göra precis det som ingen väntar sig! Du vill utveckla nya sidor av dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Du pratar gärna om väsentliga och djupa saker och det finns en person som förstår dig perfekt. Ni träffas inte så ofta men har ändå stort utbyte av varandra. I ekonomiska frågor kan det löna sig att samarbeta med en släkting.

Skorpionen

23/10–22/11

Oförutsedda händelser gör att du måste ta hand om saker du egentligen inte har tid med. Det är bara att bita ihop och hålla humöret uppe. Du har också många vänner som kan hjälpa dig, om du visar att du verkligen behöver det.

Skytten

23/11–21/12

Du är ofta trött och vill bara träffa personer du känner väl. Omväxling, spänning och nyheter har du alltså inget större behov av just nu. Bäst mår du när du är omgiven av vackra ting, harmoniska färger och stämningsfull musik.

Stenbocken

22/12–20/1

Du iakttar människor och försöker förstå varför de beter sig som de gör. Vissa drar sig undan, de vill inte att du ska veta så mycket om dem. Läs gärna böcker eller gå kurser som handlar om psykologi, filosofi och andlighet!

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du står för dina åsikter och gör ett självsäkert intryck som imponerar på många. Även på jobbet håller du dig framme. Mycket blir gjort på kort tid, särskilt när du får vara fri att utveckla dina alldeles egna idéer och metoder.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är rastlös och vill alltid ha något att göra. Ofta är du upptagen med att ordna praktiska saker som ingen annan orkar bry sig om, och du är bestämd på hur du vill ha det. Vissa detaljer blir fel men du hoppas att det inte ska märkas.