Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 10-16 augusti 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du förnyar kontakten med en gammal vän, och ni har för-vånansvärt mycket att prata om. Även i kärleken sker en positiv utveckling. Men på jobbet är det inte helt harmoniskt just nu, och du kanske måste börja tänka i nya banor där.

Oxen

20/4–20/5

Du har bra självförtroende, och det gör att även andra litar på att du kan ro i land de mest skiftande uppgifter. Skulle du misslyckas med något så klarar du dig med hjälp av din charm. Du har tur med både kärlek och pengar.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du hinner inte med allt du tänkt göra, men gräm dig inte över det! Det bästa är om du dämpar ambitionerna, sänker kraven på dig själv och lever mer för stunden. Lite lättsam avkoppling är nog precis vad du behöver just nu!

Kräftan

22/6–22/7

Du vill att det ska hända något, men frågan är vad? Det verkar som att du dras åt olika håll, och det blir frustrerande. Grubbla inte över alla valmöjligheter, utan släpp alltihop och skingra tankarna genom att göra något praktiskt!

Lejonet

23/7–22/8

Nu passar det bra att gå in i projekt och visa din kompetens på jobbet. Du har en perfekt blandning av kreativitet och pliktkänsla. Dessutom har du förmåga att få med dig andra i det du vill göra. Även ekonomin blir bättre.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Något som suttit fast lossnar, och du känner dig väl rustad för att ta tag i allt som behöver göras. Du är alert och snabbtänkt, inte minst när det gäller affärer. I kärleken är det mer tveksamt, beroende på tidsbrist från din sida.

Vågen

23/9–22/10

Folk omkring dig vädrar sina åsikter i tid och otid. Själv pratar du inte mer än du måste, åtminstone inte när det gäller känsliga, personliga frågor. Men du iakttar desto mer, och du lär dig mycket om hur människor fungerar.

Skorpionen

23/10–22/11

Överraskande nyheter gör att du får extra mycket att göra. Det passar dig bra, eftersom du är väldigt energisk. Ditt goda humör gör att du lätt tar udden av den kritik som vissa riktar mot dig. Ekonomin är dock lite svajig.

Skytten

23/11–21/12

Du är ambitiös och funderar mycket på vad karriär och status innebär för dig. Dessutom utstrålar du ett självförtroende som gör stort intryck. Ett spännande erbjudande kommer, men du behöver inte ha så bråttom med att bestämma dig!

Stenbocken

22/12–20/1

Du är utåtriktad och nyfiken på människor. Nya vänner kommer in i ditt liv. Däremot finns det någon du känt länge som det nu inte alls fungerar med. Det är lika bra att ni tar en paus från varandra innan det uppstår större problem.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är bra på att förhandla, och ett viktigt kontrakt kan skrivas under. Något som händer nu stärker ekonomin på sikt. Även när det gäller andras konflikter är du diplomatisk och kan lösa många problem som folk har trasslat in sig i.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill gå på djupet och prata även om känsliga frågor. Flera personer anförtror sig till dig, eftersom de känner att du verkligen lyssnar och bryr dig. Du kan dessutom glädjas åt att något viktigt som varit försvunnet kommer tillrätta.