Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 11-17 augusti 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du träffar mycket folk och det är roligt nästan jämt. Ofta blir du en samlande punkt som ordnar och fixar saker. Det är inget fel på vare sig energin eller självförtroendet, så du tar många initiativ. Även i kärleken råder harmoni.

Oxen

20/4–20/5

Du har många idéer. Det rent praktiska genomförandet är du inte så säker på, men det mesta löser sig bara du börjar. Våga tro på dig själv! Däremot bör du sätta gränser gentemot en krävande och konfliktsökande person i din närhet.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av psykologi, filosofi och religion. Det blir många diskussioner med människor som har liknande funderingar. Veckan är också bra för resor och utflykter tillsammans med vänner. Miljöombyten höjer humöret mycket.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Kräftan

22/6–22/7

Du är lyhörd och uppmärksam. Men det kan man tyvärr inte säga om alla och när folk klampar på utan att bry sig om omgivningen mår du nästan illa. Du är kanske för öppen, och det är viktigt att du vilar från stress och intryck ibland.

Lejonet

23/7–22/8

Du är intresserad av människor och gör många nya bekantskaper. Vill du träffa en ny kärlek finns det inga hinder. Har du redan en partner ökar harmonin mellan er. Däremot bör du vara försiktig med pengar och inte dra på dig några skulder.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du har mycket att hålla reda på så det gäller att vara organiserad. Skriv upp allt så du inte dubbelbokar eller glömmer! Tänk också på att även dina nära relationer behöver tid och omsorg. Åtminstone en person känner sig bortglömd.

Vågen

23/9–22/10

Du anstränger dig för att kompromissa och medla i en konflikt. Men allt går inte som du tänkt dig. Människor beter sig oberäkneligt och det blir frustrerande för dig. Dela med dig av ansvaret istället för att ta på dig ännu mer!

Skorpionen

23/10–22/11

Du har svårt för människor som tar sig själva på väldigt stort allvar. Ofta försöker du sticka hål på deras egon genom att skämta om känsliga saker. Det leder till en del sura miner och du skulle nog vinna på att vara mer diplomatisk.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är säker på vad du vill och kan dessutom prata för din sak. Däremot måste du acceptera att andra tvekar. Vissa personer måste tänka väldigt länge, men till slut kommer de förmodligen fram till samma ståndpunkt som du. Ha tålamod!

Stenbocken

22/12–20/1

Du har höga krav på dig själv och på jobbet satsar du mer än de flesta. Men det finns saker som ändå inte fungerar, och det handlar ofta om små detaljer som du hoppat över tidigare och som nu visar sig vara viktigare än du trott.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Dina relationer är intensiva och du upptäcker nya djup hos människor du känt länge. Du får också reda på en hemlighet. Samtidigt har du ett ökat behov av att bara vara ifred och tänka, och det är viktigt att du ger dig själv den tiden.

Fiskarna

20/2–20/3

Ambitionsnivån är inte så hög just nu, det är bara att acceptera. Du gör det du absolut måste samtidigt som tankarna är på helt andra håll. Att fatta viktiga beslut är ingen idé för de kommer i så fall att behöva ändras igen.