Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 11-17 maj 2023

11 maj, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det är mycket att göra hemma, kanske en renovering eller annan förändring som är planerad sedan länge. Du har sinne för färg och form och ser vad som passar ihop. Dessutom får du trevligt besök av någon som du länge velat träffa.

Oxen

20/4–20/5

Något du varit säker på visar sig inte stämma. Det gör att du börjar tvivla även på annat. Det är viktigt att du verkligen tänker över saker och ting i lugn och ro. Hasta inte fram några beslut förrän allt har mognat inom dig!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är rastlös och vill gärna att det ska hända något hela tiden. Små förändringar i vardagsrutinerna höjer humöret betydligt. Men det finns också något praktiskt som hakar upp sig, något du antingen slarvat med eller glömt bort.

Kräftan

22/6–22/7

Du är vänlig mot människor även om du inte tycker särskilt bra om dem. Det handlar inte om att du förnekar dina känslor, utan om att du vill ha så lite gnissel i vardagen som möjligt. Flera skulle må bra av att följa ditt exempel.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du ångrar att du lovat göra vissa saker, eftersom det alltid dyker upp något som är roligare. Men du vill inte heller göra någon besviken, och det blir bråttom om du ska hinna med allt. Planera noga i stället för att vänta till sista minuten!

Jungfrun

23/8–22/9

Du har mycket att hålla reda på, men koncentrationen sviktar ibland, och du drömmer dig bort från det du håller på med här och nu. Se upp så du inte glömmer bort ett viktigt möte eller förlägger papper, pengar eller biljetter!

Vågen

23/9–22/10

Du tycker om att träffa folk och skaffar snabbt nya vänner i olika sammanhang. Ofta kan du uppmuntra och hjälpa människor som verkar blyga och bortkomna, så de vågar ta mer plats. Ekonomin förbättras genom en annan person.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har många idéer som du vill genomföra. Men du är också rädd för att misslyckas, och det blir som att du gasar och bromsar samtidigt. En vän har många kloka synpunkter, och det är bra för er båda att umgås. Ni gör varandra starkare.

Skytten

23/11–21/12

Humöret skiftar ofta, och ibland vet du inte själv vad det beror på. Det är viktigt att du får ensamtid ibland, för du behöver fundera i lugn och ro, utan krav och påtryckningar. Alla former av konstnärlig verksamhet ökar också harmonin.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är kreativ och löser både gamla och nya problem som andra kört fast med. Det är inte ens särskilt svårt, för du är inne i ett bra flöde när saker faller på plats utan större ansträngning. Även i kärleken blir det som du hoppas.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är energisk men aningen slarvig. Själv bryr du dig inte om att allt inte blir perfekt, men i din närhet finns en petig person som reagerar starkt. Kanske kan ni på något sätt byta arbetsuppgifter? Båda kan lära sig av det.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har ett stort frihetsbehov och vill alltid lämna utrymme för spontana infall. Därför vill du inte vara uppbokad hela tiden. Jobbmässigt ställs dock vissa krav, och du hamnar i diskussioner med en bestämd och auktoritär person.

Annons