Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 12-18 januari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har ofta mycket folk omkring dig och trivs i grupper av olika slag. Om människor drar åt olika håll försöker du ena dem och lyckas i regel bra med det. Ett ideellt engagemang tar mycket tid men är känslomässigt väldigt givande.

Oxen

20/4–20/5

Perioden är bra för att starta jobbrelaterade projekt. Du vet instinktivt vad som krävs av dig och har bra överblick över saker och ting. Dessutom kan du glädjas åt ett ekonomiskt tillskott som kommer när det som bäst behövs.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gillar att prata om visioner, drömmar och inre verkligheter. Dessutom längtar du efter att utveckla dina konstnärliga talanger. En kortare resa blir nog uppskjuten, men det gör inte så mycket. Nya tillfällen kommer snart.

Kräftan

22/6–22/7

Du har bra idéer men orkar inte genomföra dem. Energin tar slut på halva vägen, och så vet du inte hur du ska fortsätta. Det lönar sig att samarbeta, så skaffa dig några medhjälpare som du litar på! Lojala personer finns i din närhet.

Lejonet

23/7–22/8

Du har en tendens att fastna i gamla mönster och tankebanor, trots att du innerst inne längtar efter förändringar. Du behöver ny stimulans, och det kan du få om du släpper in nya människor i ditt liv. Gå gärna med i en förening.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du gillar inte alls när folk säger åt dig vad du ska göra, och det blir diskussioner med en dominant person som alltid tycker sig ha rätt. När det verkligen gäller är du förvånansvärt envis, och därför blir det som du vill till slut.

Vågen

23/9–22/10

Du har många humörsvängningar, och ibland känner du inte igen dig själv. Bäst mår du när du engagerar dig i andras välmående, och det ska gärna handla om ideellt arbete. Du kan göra stora insatser om du bara inte krånglar till det.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har bra affärssinne och kan få in en hel del extra pengar. Särskilt om du litar på dina egna idéer istället för att tro på allt som andra säger! I kärleken är det dock lite svajigt för tillfället. Gå inte in i konflikter om småsaker!

Skytten

23/11–21/12

Du känner att du måste prestera mer än andra och att folk ändå tar dig för given. Det ligger något i det, för du är utsatt för rätt mycket press. Många kollar dig, så du bör alltid göra ditt absolut bästa. Det blir lugnare snart.

Stenbocken

22/12–20/1

Varje gång du tänkt koppla av händer det något oväntat, och så blir det full fart igen. Egentligen trivs du bra med det – det är ju i alla fall inte tråkigt. Däremot kan du inte ha total kontroll, och det är lika bra att acceptera det.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Det mesta utvecklas som du hoppas just nu, och du blir förstås på bra humör. Människor attraheras av dig, eftersom du utstrålar så mycket positivitet och värme. Det kan till och med komma enkärleksförklaring från oväntat håll!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är aktiv och sätter igång flera nya projekt. Men ibland överskattar du dina krafter, och stressen påverkar dig mer än du vill erkänna. Unna dig att göra ingenting någon gång emellanåt – det kan vara riktigt hälsobefrämjande!