1:33

Veckohoroskop 12-18 juli 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kan känna dig lite krasslig i början på veckan och behöva ta hand om din hälsa. Några lugna dagar kan göra gott. Venus står gynnsamt hela veckan. Ge utrymme för relationer och fritidsaktiviteter. Undvik att hålla tillbaka vad du känner i en kärleksrelation.

Mitt råd: Ladda med positiv energi.

Oxen

20/4–20/5

Det kan vara mycket aktivitet på hemmaplan. Rikta din energi på något kreativt i ditt boende och på aktiviteter tillsammans med familjen. Att leva planlöst nu är detsamma som att skapa hopplösa situationer med risk för explosiva konflikter.

Mitt råd: Skapa rum för aktiviteter hemma.

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kan ha rikligt med planer, men kanske inte ha den praktiska biten helt klar ännu. Vänta med beslut och kännin dina behov. Du är också betydligt mer uppkopplad till dina känslor nu och kan få insikter som gör att du tar bättre hand om din själ.

Mitt råd: Kom ut ur ditt huvud och in i din själ.

Kräftan

22/6–22/7

Du har en tendens att oroa dig alldeles för mycket för vad andra tycker och tänker. Tänk mer på dig själv och undvik att göra saker bara för att du vill göra andra personer till lags. Nu är läget rätt för att tänka på dig själv och ta hand om dina egna behov och känslor.

Mitt råd: Vila i dig själv och känn tilliten inombords.

Lejonet

23/7–22/8

Satsa på ett lugnare tempo den här veckan. Speciellt dagarna kring den 17:e då risken är stor att du överanstränger dig. Bra vecka för rogivande aktiviteter. Spendera tid i stillhet. Meditera, praktisera yoga, läs böcker och må bättre i ditt inre. Hushåll med din energi.

Mitt råd: Gå på sparlåga.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Veckan passar för att ta kontakt med vänner som du delar ett djupare innehåll tillsammans med. Prata känslor, visa omsorg och dela närhet. Undvik att göra framtidsplaner nu. Du har inte rätt perspektiv och kan missa viktiga detaljer.

Mitt råd: Ge det som du vet gör dig och andra glada.

Vågen

23/9–22/10

Undvik att gå runt med dåligt samvete bara för att du kan känna dig irriterad och rastlös. Du kan ha höga krav på dig själv vilket skapar stress och hög belastning. Dra ner på förväntningarna och tränapå att acceptera situationer som de är.

Mitt råd: Varva ner och lyssna på kroppen.

Skorpionen

23/10–22/11

Lägg extra energi på att göra jobbet roligare och förbättra relationer med kollegor. Lämna gamla energier som orsakats av oro och negativa händelser och satsa på att bygga nytt som ger förnyad kraft att växa. Bra vecka för meditation och andlighet.

Mitt råd: Se framåt men lev i nuet.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Ibland har du svårt för att sätta gränser och det kan lätt göra dig utmattad nu. Dra ner på aktiviteter och anpassa dina dagar när du har låg energi. Du kan få ut mycket genom att förkovra dig i studier eller göra en resa med intressant innehåll.

Mitt råd: Upptäck nya intressen som motiverar.

Stenbocken

22/12–20/1

Njut av sommaren utan krav och hitta återhämtning genom att bara vara. Ta fram skrattet tillsammans med andra och följ livets rytm utan en massa förväntningar. Fokus ligger på relationer några veckor framåt. Släpp fram känslorna och stärk banden.

Mitt råd: Sommar i kärlekens tecken.

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Både Venus och Mars står i ditt relationsområde flera veckor framåt och höjer temperaturen. Du kan känna dig dragen till någon som väcker passionen. Samtidigt står Saturnus starkt och sätter gränser som innebär att du kanske måste välja arbete och ansvar före lek och nöjen.

Mitt råd: Balans.

Fiskarna

20/2–20/3

Din planet Jupiter står nu i ditt tecken och öppnar dörrar för utveckling och tillväxt. En positiv känsla kan komma över dig som får dig att se på livet med betydligt mer optimism. Satsa på att bygga något nytt som gagnar din framtid. Bra tid för hälsa.

Mitt råd: Kom igång med nya sunda vanor.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Vilket stjärntecken passar du med?