Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 13-19 april 2023

13 apr, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du gillar att vara igång med olika saker, och nu är det liv och rörelse. Allt nytt som händer är väldigt inspirerande. Veckan är också bra för att köpa saker till hemmet. Se gärna över vad som behöver fräschas upp eller bytas.

Oxen

20/4–20/5

Du är intresserad av pengar och affärer. Men du gör inget överilat utan planerar även små investeringar noga. Passa gärna på att se över lån och försäkringsvillkor! Troligen får du också en gåva som är viktig rent känslomässigt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Veckan är bra för att träffa folk. Du gör ett gott intryck i alla sammanhang. Skulle det bli konflikter så behöver du bara koppla på charmen, så löser det sig. Turi kärlek har du förstås också. Var inte rädd för att ta egna initiativ!

Kräftan

22/6–22/7

Du är energisk men också lättirriterad närsaker inte blir som du vill. Humöret svajar hit och dit, och du får hålla i dig själv, så du inte avreagerar dig på fel personer. Ett samarbete knakar i fogarna och går kanske inte att rädda.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Att tävla om vem som är bäst eller får mest gjort är ingen idé just nu. Du känner dig ganska splittrad, och då blir det svårt att vara effektiv. Starta inga nya stora projekt, utan försök ta det lugnt och samla ihop din energi.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har en tendens att fastna i rutiner som du egentligen inte trivs med. Nu kanske det är dags att bryta mönster? Tänk i nya banor, följ dina impulser och bry dig inte om att vara perfekt! Det kommer att kännas riktigt befriande.

Vågen

23/9–22/10

Du får mycket uppmärksamhet. Folk lyssnar när du pratar, även om inte alla håller med om det du säger. Jobbmässigt är det en del på gång. Du får ett lockande erbjudande, men diskutera med dina närmaste innan du bestämmer dig!

Skorpionen

23/10–22/11

Du iakttar ofta människor och försöker förstå varför de gör som de gör. På köpet lär du dig mycket om dig själv. En vän hör av sig och vill diskutera en ekonomisk fråga. Det blir intensivt, men ni kommer överens till slut.

Skytten

23/11–21/12

Du utstrålar vänlighet, och människor dras till dig. Är du singel kan en stor kärlek dyka upp i ditt liv. Det kan också vara en ny vän som förgyller din tillvaro. Däremot kan det bli lite trassel med pengar, så håll koll på alla kvitton!

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du träffar ofta personer som är antingen grälsjuka eller överkänsliga. Att försöka göra dem nöjda är ingen idé. Det är lika bra att du koncentrerar dig på ditt i lugn och ro. Du är bra på att skapa ordning och reda omkring dig.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill roa dig och inte jämt tänka på vad som är förnuftigt och nyttigt. Ordna gärna en fest, och tacka ja om du själv blir bjuden. Du knyter snabbt nya kontakter. Troligen blir du förälskad i en kreativ och intressant person.

Fiskarna

20/2–20/3

Det behöver inte hända så mycket, utan du trivs hemma bland dina saker och med dina närmaste. Ditt estetiska sinne är förhöjt också, och det är en bra period för att satsa både energi och lite extra pengar på färg och form.

Annons