1:33

Veckohoroskop 13-19 januari 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du börjar med en sak men tröttnar snabbt, och så sätter du igång med något helt annat. Resultaten blir inte vad du hoppas, och det är nog lika bra att sänka ambitionsnivån. Stilla, kravlöst hemmapyssel är vad som fungerar bäst.

Oxen

20/4–20/5

Du tar på dig extrajobb och hoppas att det ska underlätta för andra. Din osjälviska inställning är beundransvärd, men hur länge räcker energin? Det är kanske dags att hushålla bättre med krafterna så du inte kör slut på dig.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill bli accepterad för den du är. När någon kräver att du ska göra om dig för att passa in i en förutbestämd mall protesterar du vilt. De allra flesta respekterar dig just för att du inte ger avkall på det som är viktigt för dig

Kräftan

22/6–22/7

Du tar tag i olika projekt som borde ha varit klara för länge sedan och dessutom startar du något helt nytt. Energin är dock inte helt stabil, så kom ihåg att vila mellan varven. Det är också bra att se över dina kost- och motionsvanor.

Lejonet

23/7–22/8

En bråkig person vill ha din uppmärksamhet och provocerar dig på olika sätt. Gå inte in i konflikter – det tar bara energi som du behöver till annat. Åk hellre och hälsa på en gammal vän som du absolut inte har något otalt med.

Detta är dina turnummer – baserat på ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Tempot är högt just nu. Du trivs bra med det, och hinner med allt du tänkt och lite till. Självförtroendet är på topp och blir ännu större när en betydelsefull person berömmer dig. Troligen blir du bjuden på en resa dessutom.

Vågen

23/9–22/10

Du är energisk och otålig och vill att allting ska ske genast. Tröga eller virriga personer gör dig irriterad och för att undvika dem gör du hellre allting själv. Det är förstås slitsamt och jobbigt men slutresultatet blir som tur är väldigt bra

Skorpionen

23/10–22/11

Det händer mycket omkring dig och du behöver tid för att bearbeta och smälta saker och ting. Ägna dig gärna åt konst, musik och annat skapande. Det behöver inte bli perfekt, det viktiga är att du går ini den kreativa processen.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Veckan är bra för att kontaktavänner och boka in möten eller ordna en fest. Du gillar att ha folk omkring dig och lyckas alltid skapa en harmonisk atmosfär. Även i kärlek tar du egna initiativ och dina känslor är lätta att läsa av.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är optimistisk inför framtiden och har idéer som du vill delge andra. Men ingen har tid att lyssna, i alla fall inte med det engagemang du förväntar dig. Du får acceptera att folk har fullt upp och fortsätta lita på dig själv!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du orkar inte bekymra dig över alla småsaker som folk omkring dig hakar upp sig på. Istället försöker du lätta upp stämningen med skämtsamma kommentarer. Någon du varit osäker på visar sig ha oväntat varma känslor för dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Du slits mellan olika intressen och vill så gärna att tiden ska räcka till allting. Koncentrationen är det si och så med. Det gäller att du känner efter vad som är viktigast för dig. Det övriga får du helt enkelt lägga åt sidan.