Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 13-19 oktober 2022

13 okt, 2022 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det är bra för dig att träffa folk så hör av dig till både gamla och nya bekanta! Även i kärleken går det åt rätt håll, och din partner överraskar dig positivt. Är du singel blir du förälskad i en väldigt mångsidig och intressant person.

Oxen

20/4–20/5

Du får mer att göra än du hade tänkt. Det är inget som bekymrar dig för du har bra energi och orkar mer än de flesta. Däremot finns det en långsam och trög person i din närhet, och ni retar er ofta på varandra. Försök behärska humöret!

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är intensivt nu, och det gillar du. Du tar tag i saker och löser problem med stor kreativitet. Det enda som kan dra ner humöret är om det inte händer något alls. Då blir du rastlös och har en tendens att fatta förhastade beslut.

Kräftan

22/6–22/7

Du trivs med det som är nära och småskaligt. Veckan är bra för allt som rör heminredning, matlagning och umgänge med släkt och familj. Några andra utmaningar vill du inte ha för du vet med dig att du inte är särskilt uthållig.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du vill utveckla nya intressen och det är en bra period för alla slags studier. Anmäl dig gärna till en kurs i något spännande ämne! Även dina nära relationer fungerar ypperligt. Du sprider harmoni och god stämning omkring dig.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många bollar i luften. Det verkar omöjligt att du ska klara allt men du lyckas bättre än vad de flesta tror. Självförtroendet stärks. Även när det gäller pengar är du alert och lyckas bra med affärer och förhandlingar.

Vågen

23/9–22/10

Du gillar att ha folk omkring dig och du kan umgås med människor med olika åsikter och bakgrund. På en fest får du flera intressanta kontakter. Veckan är också bra för att resa. Du är bra på att organisera och inte rädd för besvär.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har många idéer och mår bra av att syssla med skapande verksamhet där din fantasi får fritt utlopp. Däremot gillar du inte alls när folk ställer krav på dig. Du har också en tendens att överreagera på allt som liknar kritik.

Skytten

23/11–21/12

Du hamnar på kollisionskurs med en stark och dominant person. Ni vill inte samma sak och det är nog lika bra att du backar och låter allt lugna ner sig. En annan bekant som du alltid kommit överens med kontaktar dig och vill träffas.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är intresserad av människor och får många nya kontakter. Alla dina relationer fungerar bra. Men i praktiska frågor uppstår problem. Ibland sätter du igång projekt mot ditt eget bättre vetande, och sedan blir det svårt att backa.

Vattumannen

21/1–19/2

Kunskap är ett viktigt tema just nu, och veckan är perfekt för att läsa om nya ämnen eller gå kurser. Du vill gå både utåt och inåt, både vidga och fördjupa. Ofta får du spännande aha-upplevelser och förstår saker som varit dunkla.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är ganska avvaktande och lyssnar mycket på alla omkring dig innan du gör något. Ibland tar du mer hänsyn än vad som är bra för dig själv, men du är nöjd så länge alla andra är det. Om folk bråkar drar du dig snabbt undan.

Annons