1:33

Veckohoroskop 14-20 juli 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du trivs med att vara utomhus och jobba med praktiska, jordnära saker. Små detaljer överlåter du gärna till andra, och du har verkligen förmåga att få människor att känna sig delaktiga och behövda. Många vill umgås med dig.

Oxen

20/4–20/5

Du försöker se det positiva i alla situationer, och det innebär att du har ett gott inflytande på din omgivning. Nya människor du träffar blir imponerade av din starka personlighet, och du får komplimanger från flera håll.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du råkar ut för en grälsjuk och allmänt jobbig person. Slösa inte din energi genom att låta dig provoceras och gå in i konflikter! Håll dig på din kant istället, och umgås enbart med människor du litar på till hundra procent.

Kräftan

22/6–22/7

Du har en del utmaningar att ta itu med, och det känns inte pressande utan enbart stimulerande. Ditt självförtroende är gott och du tycker dig ha kontroll. Men allt går inte lika fort som du hoppas, så beväpna dig med tålamod!

Lejonet

23/7–22/8

Du umgås gärna i stora sällskap och gör ett mycket positivt intryck på nya människor. Dessutom tar du hand om en familjekonflikt på ett effektivt och smidigt sätt. En oväntad utgift utgör ett av de få molnen på din himmel.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du tänker snabbt och kan peka på vad som behöver göras. Även när du själv tar det lugnt lyckas du sätta andra i arbete. Resor och kontakter med utlandet blir givande, men inte på det sätt du tror. Var beredd på det oväntade!

Vågen

23/9–22/10

Du vill ha allt på ditt sätt och tar många initiativ. När folk har negativa synpunkter så låtsas du lyssna men gör ändå som du själv vill. Men var på din vakt – det finns en makthungrig person som försöker manövrera bort dig!

Skorpionen

23/10–22/11

Humöret pendlar ganska mycket. Vissa dagar är du rastlös och missnöjd med dig själv andra dagar bärs du fram av en stark optimism. Du får acceptera att många har svårt att förstå sig på dig. Väldigt effektiv är du hur som helst.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du hjälper människor med praktiska saker och lyckas även ge värdefulla synpunkter i ekonomiska frågor. Samtidigt har du själv en del problem som du funderar över men det säger du inget om. Du är kanske onödigt hemlighetsfull.

Stenbocken

22/12–20/1

Du försöker ständigt överträffa dig själv. Frågan är varför? Just nu skulle du nog faktiskt må bättre av att dra ner på kraven. Låt saker och ting vara som de är bry dig inte om att styra och ställa hela tiden. Allt ordnar sig ändå.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

En släkting kontaktar dig för att diskutera gemensamma intressen. Det visar sig att ni inte vill riktigt samma sak trots allt men det blir ändå ett givande samtal. Du får mycket att tänka på och inser att kompromisser är nödvändiga.

Fiskarna

20/2–20/3

Allt du gör går snabbt. Kanske slarvar du lite grann, men ingen tycks märka det. Veckan är bra för att skicka iväg mail, brev och ansökningar av olika slag. Dina ord ger intryck på alla som läser dem, och du får den respons du önskar.