Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 14-20 september 2023

14 sep, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Veckan är bra för att städa och sortera i skåp, lådor och garderober. Du kan också få in pengar genom att sälja något som du själv inte längre behöver. Det kanske inte blir några jättesummor men sätter ändå lite guldkant på tillvaron.

Oxen

20/4–20/5

Du är på bra humör och sprider mycket positiv energi omkring dig. På fester hamnar du i centrum, och en hel del romantik blir det också. Jobbmässigt går det upp och ner. Du är kreativ men tröttnar fort om något känns det minsta tråkigt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du trivs hemma och pysslar gärna med inredning. Dessutom är du romantisk och hittar på små överraskningar till din partner. Även dina vänner får del av din generositet. Däremot bör du inte låna ut pengar till en person du nyligen träffat.

Kräftan

22/6–22/7

Veckan är bra för allt som rör studier, kommunikation och information. Du tänker snabbt och är bra på att ta till dig ny kunskap. Dessutom har du starka åsikter och gillar att diskutera. En envis person utmanar dig, men du ger dig inte.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du skjuter upp saker i det längsta, och sedan blir det väldigt bråttom. Men du presterar bra under press och lyckas genomföra det du har lovat. En ekonomisk fråga som oroat dig tycks också ordna upp sig, och du kan andas ut.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har sinne för detaljer och gillar att skapa ordning och struktur omkring dig. Men du är samtidigt rädd för att göra fel, att inte leva upp till både dina egna och andras krav. Det gäller att inse att allt inte behöver vara perfekt!

Vågen

23/9–22/10

Du är bra på att lyssna och få människor att känna sig sedda. Många vill lära känna dig närmare. I grupper tar du mycket ansvar och får en viktig sammanhållande funktion. Men glöm inte att du behöver lite tid för dig själv också.

Skorpionen

23/10–22/11

Folk ber dig om råd i olika frågor, och du har också själv en del att grunna på. Det är viktigt att tänka igenom saker i lugn och ro innan du fattar några beslut. Var ute i naturen så mycket du kan – frisk luft skärper dina sinnen.

Skytten

23/11–21/12

Du trivs när du har folk omkring dig, och nu kan du få ett par nya vänner som du har mycket gemensamt med. Din öppenhet gör att människor dras till dig. Men det går åt mycket pengar, så försök ha bättre koll på utgifterna!

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är på bra humör och vill kunna göra saker spontant. Men det blir inte alltid som du tänkt. Kanske händer det för mycket samtidigt, så allt blir en enda röra om du inte försöker organisera dina aktiviteter. Gör gärna upp listor!

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill forska i olika slags gåtor och mysterier. Det finns mer under ytan än vad som framgår först, och din intuition slår sällan fel. När det gäller att prata om egna känslor är du försiktig och rädd att det du säger ska vändas emot dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Det går framåt om än långsamt. Det är som att du tar två steg fram och ett tillbaka. Men du vet vad du vill om du verkligen känner efter, så låt allt ta sin tid. Ett miljöombyte tillsammans med vänner höjer humöret och ger ny inspiration.

Annons