Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 15-21 december 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du börjar med olika projekt men har svårt att slutföra dem. Humöret är det dock inget fel på, du är optimistisk och fylld av självförtroende. Krånglande detaljer överlåter du med varm hand till andra, och ingen tycks protestera.

Oxen

20/4–20/5

Du tycker om när det rör på sig, och du har mycket energi. Dessutom har du förmåga att se de stora övergripande perspektiven istället för att fastna i detaljer. Möjligen är du lite slarvig? Relationer med anknytning till utlandet blir viktiga.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Det ljusnar ekonomiskt. Kanske är det ett avtal som går i lås, eller någon betalar en skuld som du glömt bort. Du är inte direkt sparsam utan använder alla extra penningtillskott till att köpa saker till både dig själv och andra.

Kräftan

22/6–22/7

Det händer något oväntat varje dag, och det har oftast med människor och möten att göra. Du träffar folk vart du än går, och även på jobbet handlar det om att få samarbeten att fungera. Du är den diplomatiska spindeln i nätet.

Lejonet

23/7–22/8

Du skaffar dig väldigt mycket att göra, och av bara farten tar du på dig även andras plikter. Skönt för många omkring dig som kan koppla av i lugn och ro. Stressigt för dig förstås, men du gillar ändå känslan av att vara behövd.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du kommer överens med alla slags människor, och många söker fördjupad kontakt med dig. Någon du varit osams med hör av sig och vill att ni ska försonas, och det gör dig både glad och lättad. Ekonomin ser också ut att få ett lyft.

Vågen

23/9–22/10

Det händer mycket inom familjen och släkten, och du befinner dig ofta i händelsernas centrum. Men om det uppstår konflikter bör du helst hålla dig neutral, annars kan du få skulden för saker som du inte alls varit med om att starta.

Skorpionen

23/10–22/11

Din intuition är förhöjd. Du fångar upp alla skiftningar i atmosfären och är därmed väldigt lyhörd för folks tankar och känslor. Ibland känner du också på dig vad som kommer att hända – som tur är handlar det mest om roliga saker.

Skytten

23/11–21/12

Vissa av dina planer måste ändras med kort varsel, och det är inget du själv kan styra över. Bli inte nervös, utan försök ha en filosofisk attityd! Allt har en mening, och det går åt rätt håll trots oväntade hinder på vägen.

Stenbocken

22/12–20/1

Du ordnar och sorterar diverse småprylar, och det känns tillfredsställande att få bättre överblick. Hälsofrågor intresserar dig också. Sambandet mellan kropp och själ är intressant att utforska, och du får nya spännande insikter.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Starta inget nytt, för det kommer ändå inte att bli som du tänkt! Det är bättre att du i lugn och ro gör klart det du börjat med. Om någon försöker stressa dig får du försöka slå ifrån dig det och istället lyssna på din egen inre röst.

Fiskarna

20/2–20/3

När något behöver ordnas och styras upp rycker du in. Du ser genast vad som behöver göras, men däremot känner du inte att du själv måste ta på dig hela ansvaret. Tvärtom, du är bra på att delegera, och folk känner sig trygga med det.