1:33

Veckohoroskop 15–21 juli 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill bli kvitt gammalt skräp i både inre och yttre bemärkelse. Det är alltså dags att rensa på allvar. Var inte sentimental utan släpp taget om det du inte längre behöver! Det kommer att kännas som enbefrielse när det är klart.

Oxen

20/4–20/5

Varje dag händer något oväntat. Du har stark utstrålning och kan attrahera vem du vill. Ofta börjar helt okända människor prata med dig, som om ni är gamla bekanta. I kärleken är det intensivt och passionerat precis som du vill ha det.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du trivs bra när det är liv och rörelse. Oväntade gäster rubbar visserligen dina cirklar men det är mer roligt än besvärligt. Du är också generös när det gäller pengar. Någon som försatt sig i en rejäl knipa får hjälp av dig.

Kräftan

22/6–22/7

Du är intresserad av människor och får flera nya kontakter. Men när det gäller praktiska saker är du inte lika skärpt som vanligt. Det uppstår småfel som du nog helst vill blunda för. Men det får i så fallkonsekvenser längre fram.

Lejonet

23/7–22/8

I veckan förekommer nu en del förseningar och felaktig information och det irriterar dig förstås. Avreagera dig inte på helt oskyldiga personer! Försök istället behärska dig och var förvissad om allt kommer att fungera igen snart.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du har väldigt mycket att tänka på, och ibland känns det som att allt blir en enda röra. Problemet är att du förstorar småsaker och missar att se helheten. Du behöver nya perspektiv, så lyssna mer på dina vänner och närstående!

Vågen

23/9–22/10

Du är duktig på att läsa av människor och i grupper får du snabbt en ledande roll. Eftersom du respekterar olikheter känner folk förtroende för dig. Dessutom är du effektiv och ser till att praktiska saker fungerar smidigt.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu handlar det mycket om relationer. Vilka människor vill du umgås med, vilka retar du dig på, vilka vill du helst slippa i fortsättningen? Frågor om ansvar kommer också upp. Klipp inga band förrän du har tänkt efter lite till!

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Ett beslut börjar sakta ta form. Du har grunnat ett bra tag utan att komma fram till något, men nu börjar det klarna och optimismen ökar sakta men säkert. Ett ekonomiskt problem löser sig tack vare oväntad hjälp från en annan person.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är intresserad av människor och försöker hitta något gott hos alla. Flera personer behöver din hjälp med att lösa problem, och du ger generöst av din tid och ditt engagemang. Alla former av samarbeten fungerar utmärkt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är rastlös och kan gärna passa på att ta tag i några olika projekt hemma. Det finns mycket som du har skjutit upp i väntan på inspiration. Du kan också glädjas åt att en gammal god vän tar kontakt och vill ha med dig på något roligt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket på gång, och allt börjar lovande. Men energin är inte stabil. Oftast tappar du gnistan efter ett tag, och många halvfärdiga projekt blir liggande i väntan på ny inspiration. Dina relationer fungerar desto bättre.

Relaterade artiklar

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken