Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 16-22 februari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du träffar intressanta, trevliga människor som berikar ditt liv på olika sätt. Det finns också chans till en romans, om du är öppen för det. Men du bör också tänka lite extra på din hälsa. Satsa på att äta näringsrik mat och vila mycket!

Oxen

20/4–20/5

Saker du skjutit upp blir äntligen gjorda, och du får många komplimanger för din effektivitet. I grupper lyckas du dra i de rätta trådarna. Däremot är du på din vakt rent känslomässigt, och det är svårt att komma dig riktigt nära.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har massor av positiv energi, och ingenting känns omöjligt. Ta gärna nya, egna initiativ på jobbet – det kommer att löna sig. Du behöver också andra kanaler för din rastlöshet, så om du inte redan tränar är det dags att börja!

Kräftan

22/6–22/7

Du har nya spännande idéer men vet inte om eller när du ska testa dem. Förnuft och känsla drar inte riktigt åt samma håll just nu. Det är nog lika bra att ta det försiktigt ett tag, så du inte sätter igång mer än du kan hantera.

Lejonet

23/7–22/8

Det finns en person du gärna vill lära känna närmare. Intresset är ömsesidigt, det handlar bara om att någon av er måste våga ta första steget. Kanske blir det du? Veckan är också bra för både affärer och kulturella aktiviteter.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du träffar spännande, roliga människor som inspirerar dig att tänka i nya banor. Men du bör inte ge upp dina egna idéer för den skull. Tvärtom, du har mycket att komma med, och det är perfekt att samarbeta på olika områden.

Vågen

23/9–22/10

Räkna med en händelserik och positiv vecka. Det verkar som att du får belöningar för insatser du gjort tidigare. Saker som hakat upp sig går i lås, du träffar människor du saknat, och du får äntligen rätt i en omdiskuterad fråga.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har nya projekt att ta tag i, och det går bra till en början. Men energin är inte så stabil, och du blir fort trött. Tvinga dig inte att utföra några storverk – lyssna istället på kroppens signaler och vila när du behöver det!

Skytten

23/11–21/12

Du vill ägna dig åt nöjen och avkoppling. Bästa sättet att få saker att hända är att ta egna initiativ, istället för att vänta på att andra ska hitta på något. Det gäller även i kärleken, som nu är ett väldigt spännande område.

Stenbocken

22/12–20/1

Du får plötsligt ett stort behov av ordning och reda. Saker som blivit liggande tar du itu med utan att klaga – du tycker tvärtom att det är ganska roligt. Det känns också viktigt att leva sunt, och du diskuterar ofta hälsofrågor.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Det är förändringar på gång, och du vet inte vad du egentligen tycker om det. Vissa dagar känns allt hur bra som helst, andra dagar vill du helst stoppa utvecklingen. Lugna tankarna genom olika former av skapande verksamhet!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är intuitiv och hyperkänslig. Varje vibration och skiftning i atmosfären påverkar dig starkt, så du behöver skydda dig mot alla former av negativitet. Lugna kvällar med meditation och tända ljus gör underverk för ditt välbefinnande.