Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 16-22 mars 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det blir en intensiv och händelserik vecka. Mycket som suttit fast lossnar, och det är knappt du hinner med allt du vill göra. Men du har mycket energi, som tur är, och orkar starta ett nytt projekt som blir viktigt i framtiden.

Oxen

20/4–20/5

Du får ett oväntat erbjudande som kan ge både pengar och status. Det är lite att fundera på, men låt inte dåligt självförtroende hindra dig från att tacka ja! Du behöver komma bort från gamla begränsningar som du själv tagit på dig.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det har varit mycket på sistone. Nu behöver du skapa mer tid för eftertanke, och det innebär att vila från yttre intryck och brus. Om folk försöker övertala dig till något du inte känner för, får du stå på dig och säga nej.

Kräftan

22/6–22/7

Du syns och märks i alla sammanhang. Om stämningen är låg lättar du upp den med roliga kommentarer som får alla att slappna av. Veckan är också bra för ideellt arbete i grupper. Du ser vad alla är bra på och får folk att dra åt samma håll.

Lejonet

23/7–22/8

Nya idéer ser dagens ljus, och du försöker se helhetsbilden i stället för att fastna i detaljer. Planer för framtiden tar fastare form, och du diskuterar gärna med andra. Vissa förstår inte hur du tänker, så du får ha lite extra tålamod.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Det är bra att inleda sam­arbeten, även när det gäller pengar. Dina inkomster kan öka genom en annan person. Du är också intresserad av psykologi, astrologi och annat som hjälper dig att förstå både andra och dig själv på djupet.

Vågen

23/9–22/10

Du har mycket folk omkring dig, får lätt nya vänner och har också tur i kärlek. Om du är singel kan du träffa någon som charmar dig totalt, och det är som att ni alltid har känt varandra. Även på jobbet får du positiv feedback.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har fullt upp. Det du har tagit på dig är på gränsen för vad du orkar med, men du klarar allt med hjälp av både envishet och gott humör. Ekonomin är tyvärr något ansträngd, så du måste dra ner på vissa onödiga utgifter.

Skytten

23/11–21/12

Du är kreativ och framåt. Inget känns besvärligt, och saker du skjutit upp blir klara i ett nafs. Även i kärleken är det händelserikt. Du blir lätt förälskad, och känslorna är besvarade. En liten spelvinst kan höja humöret ytterligare.

Stenbocken

22/12–20/1

Du värnar det som är ditt, är lojal mot de som står dig nära och ställer upp i alla väder. I övrigt vill du ha det lugnt, så äventyr och yttre utmaningar avstår du gärna från. En maktkamp på jobbet kan dock dra ner humöret.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill gå åt flera håll samtidigt. Det finns ju så många möjligheter, och du vill inte avstå från något. Men om du väljer bort vissa saker och lägger all energi på de åter­stående, så har du större möjligheter att nå framgång.

Fiskarna

20/2–20/3

Du lär dig av gamla misstag och gör ditt bästa vad det än gäller. Det går kanske inte så fort, men varför stressa? Det tycks också vara pengar på gång. Någon betalar en skuld, eller du gör en god affär som stärker självförtroendet.