Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 17-23 augusti 2023

17 aug, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är snabb, effektiv och hjälpsam. Ofta börjar du med saker på ren impuls, och så blir det rätt utan att du vet hur det går till. Men om något eller någon stör dig i avgörande lägen blir du irriterad och har svårt att behärska humöret.

Oxen

20/4–20/5

Du gör ett starkt intryck på andra, ofta mer än du själv har en aning om. Nya bekantskaper kommer in i ditt liv, och någon av dem blir en verkligt nära vän. Det är en bra tid för att starta samarbeten, både privat och på jobbet.

Tvillingarna

21/5–21/6

Självförtroendet är aningen svajigt, trots att vissa närstående överöser dig med beröm. Du ligger lågt, visar hänsyn och vill inte ta så mycket plats. Därför undviker du också instinktivt människor som är gåpåiga och tävlingsinriktade.

Kräftan

22/6–22/7

Det är en bra period för att träffa folk och starta nya samarbeten. Du är diplomatisk och lyhörd för andras behov, och även i kärleken sker en positiv utveckling. Däremot bör du vara på din vakt mot personer som vill låna pengar av dig.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du vill förstå hur andra människor fungerar, men ibland är det svårt. En person som du försöker lära känna är helt enkelt oärlig, så ni kan inte nå fram till varandra. Den kontakten är inte bra för dig, så varför hänga fast vid den?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är uppvarvad och stingslig. Små saker blir till stora irritationsmoment, och du behöver en paus från rutinerna. Var ute i naturen så ofta du kan! Och se till att du får vara ifred från andras inblandning om du ska göra något viktigt.

Vågen

23/9–22/10

Du har ofta folk omkring dig, och i grupper försöker du hålla ihop energin och få alla att dra åt samma håll. Det är lättare sagt än gjort, för det finns många motstridiga viljor. All din medfödda diplomati kommer till användning.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är intensiv och gör ett starkt intryck på alla du träffar. Dessutom har du förmåga att läsa av människor – du vet hur de känner, även om de inte berättar det. Samtidigt är du rädd för att bli sårad, och därför drar du dig undan ibland.

Skytten

23/11–21/12

Du är snabbtänkt och bra på att lösa akuta problem på okonventionella sätt. Saker som verkat krångliga visar sig ofta vara enklare än du trodde. En bekant du inte träffat på länge söker kontakt, och ni har mycket att prata om.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Även om det just nu inte händer så mycket utåt har du ett rikt inre liv, läser gärna böcker, mediterar och drömmer ovanligt mycket. Du intresserar dig för filosofi och andligt sökande, och flera av dina vänner är inne på samma linje.

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar människor som har mycket att säga till om. Men du låter dig inte imponeras i första taget utan är snarare lite misstänksam. Ingen kan övertala dig till något. Men utåt är du vänlig och diplomatisk, och det gör ett bra intryck.

Fiskarna

20/2–20/3

Du njuter av trevliga möten med människor som visar att de verkligen uppskattar dig. Allt känns intensivt och spännande. Du är också väldigt generös, både ekonomiskt och känslomässigt. Ordna gärna en liten fest för dina vänner!

Annons