Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 17-23 november 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Optimismen ökar. Du vill pröva nya saker, testa dina gränser och lära dig om allt möjligt. Dessutom håller du på att ändra åsikt i vissa frågor, och du diskuterar gärna med andra. Om du får erbjudande om en resa bör du tacka ja.

Oxen

20/4–20/5

Nu handlar det om att gå på djupet och att skala bort det som känns onödigt eller falskt. Du tar allt väldigt allvarligt och blir irriterad om någon försöker skratta bort dina funderingar. Ekonomin kan förbättras genom ett samarbete.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Gamla vänner hör av sig och ni tar upp kontakten igen. Det blir mycket skratt och livliga samtal om era gemensamma upplevelser. Det största problemet är att din tid inte räcker till för alla. Ordna en stor gemensam fest!

Kräftan

22/6–22/7

Du har flera nya spännande projekt att ta itu med. Men du har en tendens att krångla till saker och göra dem svårare än de är. Kanske är du för perfektionistisk? Välj enkla utvägar ibland - de kan faktiskt fungera hur bra som helst!

Lejonet

23/7–22/8

Du är öppen för allt och känner dig hemma även i helt nya sammanhang. Många människor dras till dig eftersom du utstrålar vänlighet och värme. Det tycks också bli ett trevligt miljöombyte som ger mängder av spännande impulser.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du trivs hemma med allt som är välbekant och ”ditt eget”. Stora utmaningar undviker du men däremot är det en jättebra vecka både för att rensa i skafferiet och testa nya matrecept. Generös mot dina närmaste är du också.

Vågen

23/9–22/10

Du är rastlös och lite orolig utan att veta varför. Men det är mycket på gång och du behövs på flera ställen, så det är inte konstigt om du reagerar. Ta en sak i taget och gör det i din egen takt! Meditation och yoga skapar också balans.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har bra självförtroende och litar på ditt eget omdöme i känsliga frågor. Ett beslut som legat på is ett tag tar äntligen fastare form. Dessutom ser ekonomin riktigt lovande ut. Möjligheter att tjäna extra pengar uppenbarar sig.

Skytten

23/11–21/12

Det verkar som att allt faller på plats ganska enkelt, och det beror till stor del på din egen inställning. Du tänker positivt i stället för att oroa dig för småsaker som möjligen kan gå fel. Det är gynnsamt att starta nya projekt.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är duktig på att organisera och att dela ut arbetsuppgifter till andra. Ofta drar du i viktiga trådar så diskret och effektivt, så ingen märker hur mycket du egentligen gör. Du berättar inte mer om dina planer än du absolut måste.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du engagerar dig kraftfullt mot orättvisor och vägrar kompromissa med dina principer. Samtidigt påverkas humöret mycket av hur människorna omkring dig mår. Vad du skulle behöva är lite mer egen tid än du har fått på sistone.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill vara fri att följa dina impulser. Rutiner däremot skyr du som pesten. Om någon försöker tvinga in dig i ett visst mönster smiter du undan. Jobbmässigt ser det ändå ganska bra ut, och din initiativförmåga uppskattas.