Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 18-24 augusti 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Tempot är fortsatt högt och du försöker göra flera saker samtidigt. Med hjälp av glatt humör och lite tur blir det som du vill. Ekonomin är i och för sig aningen ansträngd, och du måste lägga undan en del för oförutsedda utgifter.

Oxen

20/4–20/5

Luften går ur dig lite grann kanske har du satsar för hårt på sistone? Om du tar det lugnt och bara gör det nödvändigaste får du snabbt tillbaka energin. En resa tycks bli uppskjuten, men du trivs nog lika bra hemma just nu.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du får en riktig energikick och sätter igång mycket nytt. Idéer har du hur många som helst, och du vill gärna vara först med saker och ting. Entusiasmen är stor men du tröttnar ganska snabbt. Var försiktig med vad du lovar andra!

Kräftan

22/6–22/7

Det är lite rörigt och stökigt omkring dig. Du hinner inte göra något åt det eftersom det händer så mycket samtidigt. Humöret går upp och ner. Påflugna människor som inte förstår ett nej rubbar dina cirklar och gör dig riktigt ilsken.

Lejonet

23/7–22/8

Det blir en livlig och intensiv vecka. Du träffar mycket folk, du diskuterar, får nya idéer om allt möjligt. Och när något behöver göras tar du itu med det direkt. En fest blir väldigt lyckad också, du har helt enkelt lite extra flyt just nu.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du blir upprörd över orättvisor. Även när du inte är personligen inblandad så engagerar du dig i själva principen. Trevligt nog lyssnar folk när du pratar, och du märker att det faktiskt går att förändra saker om man anstränger dig.

Vågen

23/9–22/10

Låt inte dina impulser styra när du fattar beslut! Du har en tendens att överila dig och att glömma detaljer, så allt kan bli fel. Däremot är det jättebra att jobba praktiskt. Du är snabbare än de flesta och gillar att ta i ordentligt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är beredd att ta vissa risker för att nå framgång och du får också hjälp från oväntat håll. En mindre konflikt uppstår men kan lösas snabbt. Var öppen med dina känslor och behov, så ingen behöver gissa sig till vad du egentligen vill!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill hinna mycket på kort tid, och tempot blir alltmer uppskruvat. Var noga med papper och kvitton – det finns risk att något kommer bort i den allmänna stressen. Det är också bra om du tackar ja när någon erbjuder sin hjälp.

Stenbocken

22/12–20/1

Allt går upp och ner ovanligt mycket just nu. Vissa dagar vill du bara fly från allt som liknar krav och plikter, andra dagar njuter du av att satsa stenhårt och visa din kompetens på olika områden. Konkurrens och tävlingar stimulerar dig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill sätta lite extra guldkant på tillvaron och spenderar mer pengar än du tänkt från början. Men du är nöjd med dina inköp så du grämer dig inte inte alltför mycket om det blir tillfällig ebb i kassan. Optimismen är stor.

Fiskarna

20/2–20/3

Du blir frustrerad när saker och ting inte utvecklas som du vill. Problemet är att andra lägger sig i allt du gör och du vågar inte riktigt säga ifrån. Det är bara du själv som kan ändra det mönstret och ju förr du gör det desto bättre!