Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 18-24 maj 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du tänker praktiskt och får helt nya idéer. De initiativ du tar blir uppskattade, och din optimism ökar för varje dag. En konflikt som legat och pyrt i din närmaste krets kan också lösas, och det beror till stor del på dina insatser.

Oxen

20/4–20/5

Begränsningar du satt upp för dig själv är på väg bort, och fort går det. Du vågar dig på utmaningar du tidigare tvekat inför. Generös mot andra är du också, och du försöker förmedla din egen positiva inställning till alla omkring dig.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tar det ganska lugnt just nu och låter saker ligga till sig innan du tar itu med dem. Mycket tar du inte itu med alls, utan du skjuter upp det tills vidare. Att försjunka i böcker, film eller konstupplevelser lockar desto mer.

Kräftan

22/6–22/7

Det är dags att stanna upp och glädjas åt det du åstadkommit pås istone. Självförtroendet är bra, och ännu bättre blir det av alla komplimanger som folk öser över dig. Något som rör ekonomin tar äntligen en positiv vändning.

Lejonet

23/7–22/8

Du är bra på att organisera. Dessutom vill du styra och bestämma i alla sammanhang. Det blir en del konflikter med folk som tycker att du är för dominant, men ingen kan förneka att du får mycket gjort. Ett bra jobberbjudande kan dyka upp.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Det finns personer du länge retat dig på, och det är svårt att hålla tillbaka känslorna. Visst kan det vara bra att rensa luften, men du kan inte säga vad som helst. Ibland måste du bita ihop och avreagera dig på något annat sätt.

Vågen

23/9–22/10

Du tar inga risker, och det beror delvis på att du är rädd för kritik. Hellre göra ingenting än att misslyckas. Och det kan ha sina poänger att avvakta. En ny händelseutveckling är på gång, och den leder till ett gynnsammare läge för dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är sällskaplig och får kontakt med nya människor som du har mycket gemensamt med. Men du hinner inte träffa dem så ofta som du skulle vilja, eftersom praktiska sysslor tar så mycket av din tid. Organisera vardagen bättre!

Skytten

23/11–21/12

Du gör saker som ingen väntar sig, och till och med du själv blir förvånad. Allt går väldigt fort också. Men du är nog lite slarvig och kan glömma viktiga detaljer, så det är bäst att dubbelkolla tider, möten och annan info.

Stenbocken

22/12–20/1

Det händer mycket som är både oväntat och roligt. Att det också finns en stickig person som försöker dra ner ditt humör, ska du helst bara strunta i. Fokusera på allt som är bra och var tacksam även för vardagens små guldkorn!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du blir provocerad aven person med starka åsikter som du inte alls håller med om. Era diskussioner kan leda till att ni båda lär er viktiga saker, trots att ni inte vill erkänna det. Kanske finns det också en attraktion mellan er!

Fiskarna

20/2–20/3

Du tänker på vad du äter och testar gärna nya, nyttigare matvaror. Du behöver också röra på dig regelbundet, annars byggs det upp en rastlöshet som är svår att hantera. Motionspass, långpromenader och trädgårdsarbete ökar välbefinnandet.