1:33

Veckohoroskop 19-25 augusti 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du stöter ihop med trevliga människor lite varstans och ibland häpnar du över allvärme och generositet. Om du är singel kan du träffa en stor kärlek! Lever du i en relation har ni kul tillsammans och utvecklar en ny gemensam hobby.

Oxen

20/4–20/5

Veckan är bra för allt som rör konst och hantverk. Investera gärna i något som verkligen tilltalar dig! Pengar kan komma in på oväntade sätt, så du kan unna dig lite utöver det vanliga. Dessutom tillhör du dem som har tur i kärlek nu.

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är bra på att uttrycka dig och kan hamna i en situation där du pratar inför många människor. Det är också en bra tid för att skicka viktiga brev och mail. Skjut inte upp något som du vet måste göras, för det skapar bara mer motstånd.

Kräftan

22/6–22/7

Du pratar om djupa känslor och får nya insikter. Ofta blir du ett slags kurator för människor som inte vågar anförtro sig åt vem som helst. Det är också en bra vecka för att skriva under avtal, kontrakt och andraviktiga papper.

Lejonet

23/7–22/8

Du har många goda föresatser om hur du ska organisera din vardag effektivt. Skriv gärna upp allt på papper, så du inte glömmer något! Ett inbokat möte med en gammal vän blir väldigt trevligt och ger många nya spännande idéer.

Drick mer vatten: 5 smarta tips som gör det enkelt att lyckas

Jungfrun

23/8–22/9

Du hamnar i många hetadiskussioner och är ovanligt tydlig och kompromisslös. Ibland glömmer du bort att lyssna på andra, för du är så koncentrerad på vad du själv ska säga. Risk dock för att missförstånd går ut över en gammal vänskap!

Vågen

23/9–22/10

Veckan är helt perfekt förskapande verksamhet av allaformer. Dina talanger blommar ut, och du glömmer tid och rum när du kommer igång. Mer ordinära vardagsrutiner bryr du dig inte om utan överlåter med varm hand till andra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill förändra hemma och vill gärna köpa något nytt. Tänk på att byta gardiner eller möblera om kan också göra stor skillnad. Relationerna inom släkten är intensiva och delvis laddade, och du engagerar dig mycket i barn och ungdomar.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är snabbeffektiv och ovanligt drivande när något ska göras. Men du lyssnar inte alltid på vad andra tycker, och vissa kan känna sig överkörda. En relativt ny bekantskap har kloka råd som du har stor nytta av att lyssna på.

Stenbocken

22/12–20/1

Du mår bra av att umgås med energiska och initiativrika personer som inspirerar dig och drar med dig på olika aktiviteter. Dessutom är du framgångsrik när det gäller att köpa och sälja. Du har verkligen näsa för vad som lönar sig!

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du har starkintuition och är lyhörd för allt som pågår omkring dig. Det hjälper dig när du ska fatta beslut, eftersom du inte är lika fyrkantig i ditt tänkande som många omkring dig. Många blir förvånade över det du säger och gör.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan inte nå fram till alla människor även om du försöker. Slösa inte så mycket tid och uppmärksamhet på dem som inte ger något tillbaka! Egentligen mår du lika bra av att vara för dig själv och planera framtiden i lugn och ro.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Vilket stjärntecken passar du med?