Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 19-25 januari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är snabbtänkt och vet vad som behöver göras i olika situationer. Ett jobbrelaterat problem ordnar upp sig. Väldigt social är du också. Troligen hamnar du i nya kretsar, med personer som är originella, spännande och lite udda.

Oxen

20/4–20/5

Du säger ärligt vad du tycker och bryr dig inte alltid om vad som är ”lämpligt”. Ofta sätter du fingret på det som många känner men inte kan uttrycka. I grupper får du en stark och viktig roll som också innebär mycket ansvar.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är energisk och sätter igång massor av aktiviteter och projekt. Din påtagliga entusiasm gör att även andra rycks med, och det uppstår nya spännande samarbeten. Det verkar också som att viktiga besked du väntat på äntligen kommer.

Kräftan

22/6–22/7

Du pratar med många olika slags människor, och dina åsikter blir ofta ifrågasatta. Det är lite jobbigt men får dig också att tänka till. Gamla sanningar kanske inte alltid gäller. Goda nyheter som rör ekonomin höjer humöret.

Lejonet

23/7–22/8

Du tänker praktiskt och gillar att experimentera. Dessutom är du hjälpsam och gör vad du kan för att underlätta tillvaron för alla omkring dig. Lite trött är du ibland, men det kan du motverka med bra mat och extra vitaminer.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du skaffar dig massor av saker att göra, trots att du egentligen inte har tid. Men du vill inte säga nej till något eller någon, för du tycker om känslan av att vara behövd. Frågor som rör hälsa och friskvård engagerar dig mycket.

Vågen

23/9–22/10

Du är kreativ och håller gärna på med färg och form. Veckan är bra för att fixa och inreda hemma. Du kan förnya med relativt enkla medel. Dessutom är du både romantisk och generös, och du gillar att överraska dina närmaste.

Skorpionen

23/10–22/11

Du trivs bäst i trygga, välbekanta sammanhang där du har koll på allt. Om något eller någon rubbar dina cirklar blir du irriterad. Men när en släkting du inte träffat på länge hör av sig med spännande nyheter blir du riktigt upplivad.

Skytten

23/11–21/12

Du har tvekat inför ett beslut, mycket har känts osäkert, men nu börjar det klarna. Det är det dags att bestämma hur du vill ha det. Lyssna gärna på andras råd men låt dig inte styras. Din egen intuition är ändå viktigast.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har sinne för affärer och ser direkt var det är lönsamt att investera. Samtidigt är du generös och delar gärna med dig till dem som förtjänar det. Men om någon försöker utnyttja dig märker du det direkt och vågar också säga ifrån.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är mån om din frihet och reagerar starkt om någon försöker styra dig. Dessutom gillar du att förvåna eller chockera folk genom att säga sådant som ingen förväntar sig. Allt som är stelt och konstlat får dig att protestera.

Fiskarna

20/2–20/3

Du upplever allting väldigt intensivt, vare sig det handlar om relationer, musik eller naturupplevelser. Därför behöver du inte utsätta dig för en massa intryck hela tiden. Undvik också människor som ständigt gnäller och kritiserar.