Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 19 - 25 oktober 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du träffar många intressanta människor, och alla möten är givande på olika sätt. Ibland måste du kompromissa mer än du egentligen vill, men det leder till goda resultat. Du behöver inte alltid hålla så hårt på principerna!

Oxen

20/4–20/5

Du blirprovocerad av en person som egentligen tycker bra om dig och som bara vill få din uppmärksamhet. Ni kan ha en givande relation om ni båda lugnar ner er. Men ekonomin är ganska skakig, och du måste dra ner på onödiga utgifter.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket energi och tar tag i saker utan att behöva fundera särskilt mycket på detaljerna. Jobbmässigt ser det bra ut, trots irritationsmoment i form av kontrollerande personer. Du driver din linje och lyckas över förväntan.

Kräftan

22/6–22/7

Du är generös och anstränger dig gärna lite extra för att folk omkring dig ska trivas. Dessutom försöker du alltid se det bästa hos andra, även om de är väldigt olika dig själv. Men hyckleri och snobbism accepterar du inte.

Lejonet

23/7–22/8

Du är ansvarstagande och lojal mot dina närmaste. När någon kritiserar enfamiljemedlem blir du väldigt upprörd. Ofta ställer du upp så mycket så du blir helt uttröttad. Känn efter var gränserna går och kör inte slut på dig själv!

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är öppen för nya upplevelser och känner ofta att vad som helst är möjligt, bara du vill det tillräckligt mycket. Din personliga utveckling går snabbt. Gamla vänner häpnar när de ser vilka förändringar du vågar genomföra.

Vågen

23/9–22/10

Du funderar mycket på pengar och investeringar. Ekonomin behöver förstärkas, men hur? Undvik snabba lån och optimistiska rådgivare som bara vill sko sig själva. Kolla i stället om du kan sälja gamla grejor som du inte själv behöver.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill analysera och gå på djupet med det mesta. Finns det olösta gåtor och mysterier, så kastar du dig över dem med stort intresse. När det gäller pengar har du däremot en ovanligt lättsam inställning, och det blir en del impulsköp.

Skytten

23/11–21/12

Du blir irriterad över småsaker men försöker att inte visa det. Känslorna pyser dock ut på olika sätt, och tyvärr kan det drabba helt oskyldiga personer. Du behöver göra något praktiskt och okomplicerat – det skapar lugn och balans.

Stenbocken

22/12–20/1

Du jobbar hårt och har mycket omkring dig. Det blir svårt att hålla reda på allt, och de lugna stunder som behövs så väl är lätt räknade. Troligen kommer du att prata inför en grupp, och då hittar du de rätta orden utan att anstränga dig.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Allt är väldigt intensivt. Humörmässigt pendlar du mellan ytterligheter, och du behöver bearbeta saker och ting på djupet. En oväntad utveckling på jobbet kräver dock en snabb insats, så även där måste du vara alert hela tiden.

Fiskarna

20/2–20/3

En fest ger nya trevliga bekanta. Du är på bra humör nästan jämt och vill gärna förmedla din optimism till alla omkring dig. Vissa personer i din omgivning föredrar dock att älta sina problem, men du kan inte ta på dig ansvaret för det.