Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 2-8 februari 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är inne i ett positivt stråk. Gamla problem reder upp sig, och du satsar mot nya djärva mål. Det blir också en oväntat romantisk och känslosam vecka. Är du inte redan förälskad så blir du det, och känslorna tycks vara besvarade!

Oxen

20/4–20/5

Du vill bryta rutinerna och skapa mer fest i vardagen, och du hittar på flera roliga överraskningar till dina närmaste. Det går åt mer pengar än vanligt, men du kan också ha tur och få in ett oväntat tillskott. Humöret blir allt bättre.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är alert och vaken och kombinerar logik och intuition när du ska fatta beslut. Flera personer kommer till dig när de har problem, och du kan genast peka på den mest effektiva lösningen. Din hjälp uppskattas mer än du tror.

Kräftan

22/6–22/7

Du orkar inte ta så många egna initiativ. Men du har starka, handlingskraftiga personer omkring dig, så det blir mycket gjort ändå. Dessutom stärker du människors själv-förtroende genom att slösa med komplimanger och beröm.

Lejonet

23/7–22/8

Du har många nya idéer. Dessutom gillar du att styra och bestämma och vill verkligen lyckas med allt du gör. Minsta antydan till kritik sårar dig djupt. Kanske är du för känslig? Lyssna mer på alla de som faktiskt berömmer dig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är med om mycket som är både roligt och oväntat, och oftast handlar det om spännande möten och relationer. Den stress du känner kan du motverka genom att meditera eller lyssna på avslappnande musik, så tankar och intryck får landa.

Vågen

23/9–22/10

Du har ofta mycket folk omkring dig, och många av dem är yngre än du själv. I grupper tar du ansvar för att helheten ska bli bra, och du märker att folk litar på ditt omdöme. Du blir dessutom bjuden på en trevlig tillställning.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill inte missa något roligt, så du försöker vara med överallt. Frågan är hur tiden ska räcka till? Till slut måste du välja bort vissa saker, och alla har förståelse för det. På jobbet tar du initiativ och reder ut gammalt trassel.

Skytten

23/11–21/12

Det finns konflikter som ligger och pyr. Flera personer tycks förvänta sig att du ska ta ansvar för saker som andra ställt till med. Det är inget du ser fram emot, och kanske är det lika bra att du backar och låter andra ta över.

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs hemma, och mycket energi går åt till heminredning, matlagning och annat husligt pyssel. Dessutom är du gästfri. Folk känner sig välkomna hos dig, och du blir en samlande punkt i vänkretsen. En fest blir väldigt lyckad.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du vet vad du tycker och är inte rädd för att uttrycka det. Dina åsikter är kontroversiella ibland, och det kan reta vissa. Men i regel säger du precis det de behöver höra, du sätter fingret på ömma punkter som länge undvikits.

Fiskarna

20/2–20/3

Dina tankar har en tendens att fastna i samma hjulspår. Det blir ett slags ältande som inte leder någonvart, och du måste försöka bryta det. Gör något ovanligt – du kan säkert förvåna både dig själv och dina närmaste positivt!