Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 2-8 mars 2023

02 mar, 2023 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

En vän hör av sig med ett trevligt förslag som du genast tackar ja till. Perioden är också bra för att städa bland diverse papper och prylar som blivit liggande. Kanske hittar du något viktigt som du glömt bort att du hade.

Oxen

20/4–20/5

Du gillar inte när folk predikar om vad du ska tycka och tänka i olika frågor. I stället vill du komma fram till dina egna åsikter i lugn och ro, och du har inget behov av att diskutera dem med alla och envar. En bra affär höjer humöret.

Tvillingarna

21/5–21/6

Ibland känner du dig rastlös och lite missnöjd, trots att allt egentligen är ganska bra. Känslorna är svåra att förklara. Kanske behöver du komma ur din komfortzon och göra något ovanligt, något som förvånar både andra och dig själv.

Kräftan

22/6–22/7

Även om det inte händer så mycket på det yttre planet just nu, så pågår ett viktigt inre arbete. Du väljer att se framåt i stället för att älta det som varit, och när du ändrar dina tankemönster öppnar du också för positiva förändringar.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är bra på att planera, så när du väl gör något är du väldigt effektiv. Vissa i din närhet har däremot en tendens att röra till allt de kommer i kontakt med, och det är svårt för dig att ändra på. Du måste ha mycket tålamod.

Jungfrun

23/8–22/9

Du upptäcker nya sidor hos människor du känt länge. Det är mestadels positiva överraskningar, och i synnerhet en relation blir både djupare och starkare. Det kan till och med utvecklas en förälskelse som ingen väntat sig!

Vågen

23/9–22/10

Du är social och intresserad av alla slags människor. Ofta ställer du precis de rätta frågorna som gör att folk känner sig sedda och vågar berätta om sig själva. Det finns också chans till en romans, om du är öppen för det.

Skorpionen

23/10–22/11

Energinivån är låg, och du gör inte mer än du måste. Egen tid med en bok eller en bra film är balsam för själen. Att i lugn och ro svara på brev och mail är också en god idé. Flera personer väntar ivrigt på att du ska höra av dig.

Skytten

23/11–21/12

Du drömmer dig ofta bort när tillvaron känns bister. Det kan göra att du uppfattas som glömsk eller oengagerad. Men du behöver dina stunder av verklighetsflykt, eftersom det på sikt förstärker både intuitionen och din kreativitet.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du är öppen och optimistisk. Inget känns omöjligt, och du drar till dig människor som har en liknande livsinställning. Ett samarbete blir väldigt lyckat. Dessutom inser du att en utgift som oroat dig blir något mindre än väntat.

Vattumannen

21/1–19/2

Något som tyngt dig håller nu på att lätta, och du ser nya möjligheter framöver. Det är också bra om du pratar med dina närmaste om vad som rör sig i ditt inre. Åtminstone en av dem har liknande drömmar och visioner som du.

Fiskarna

20/2–20/3

Det handlar mycket om plikt och ansvar just nu. Du inser att du måste hålla de löften du givit, även om du inte har någon större lust, och du bockar av dina åtaganden ett efter ett. En kritisk person kommer med helt onödiga synpunkter.

Annons