Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 20-26 april 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Saker utvecklas inte riktigt som du tänkt. Du får vara beredd att tänka i nya banor, samtidigt som det är viktigt att inte stressa fram något. I synnerhet ekonomiska beslut kan gärna vänta tills du är helt säker på vad som gäller.

Oxen

20/4–20/5

Du har starka åsikter i alla möjliga frågor. Men det finns folk omkring dig som alltid tycker precis tvärtemot, troligen bara för att provocera. Det är nog bäst att du ligger lågt ett tag, i stället för att gå in i onödiga konflikter.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är på bra humör och blir ofta medelpunkten i sociala sammanhang. Ingen har tråkigt i ditt sällskap. När det gäller praktiska saker är du lite slarvig, men det finns oftast någon annan som rycker in och rättar till dina misstag.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar en ledande roll när det behövs, och den styrka du visar i pressade lägen förvånar många. Dessutom är du bra på att reda ut missförstånd och härvor som andra försatt sig i. Du är väldigt ärlig och samtidigt medkännande.

Lejonet

23/7–22/8

Din världsbild håller på att förändras, och det leder bland annat till att du intresserar dig för sådant som är mystiskt och oförklarligt. Sök dig gärna till människor som är inne på samma linje, och som du kan inspireras av.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du är effektiv och drar i många trådar utan att det märks. Men du vill inte bli störd av oväsentligheter, och folk gör klokast i att respektera dina integritet. Är du singel kan det bli en liten romans med någon du träffar genom jobbet.

Vågen

23/9–22/10

Du är optimistisk och fylld av experimentlusta. Behovet av för­ändringar visar sig på många plan och gör dig också ganska rastlös. Ett miljöombyte kommer lägligt och ger också kontakter med spännande, färgstarka människor.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är en bra lyssnare och engagerar dig djupt när människor berättar om sina liv och funderingar. Ofta kan du hjälpa till att lösa både känslomässiga och ekonomiska problem. Det är också gynnsamt att göra en långsiktig investering.

Skytten

23/11–21/12

Gamla konflikter försvinner, och alla inblandade kan andas ut. Själv är du mest förvånad över att allt går så lätt. Tur i kärlek har du också. Din partner överraskar dig positivt, och om du är singel lär du känna en spännande person.

Stenbocken

22/12–20/1

Du sätter igång stora projekt som slukar mer tid än du tänkt från början. Det går ut över ditt sociala liv – du hinner inte med dina vänner, och vissa känner sig försummade. Du får förklara att du måste prioritera annat ett tag.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill få saker gjorda och det snabbt. När folk inte förstår vad du menar kan du inte dölja din irritation, och det blir en del upprörda diskussioner. Kompromisser till­talar dig inte, och helst ska du vara helt självständig i alla lägen.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är hjälpsam och mån om att folk i din närhet ska må bra. Även om du är trött anstränger du dig lite extra. I kärleken ser det harmoniskt ut. Du får både komplimanger och en överraskande gåva av någon som har fallit för dig.