Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 20-26 januari 2022

20 jan, 2022 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du vill att det ska hända något så du tar egna initiativ. Men det hakar upp sig på olika sätt och det handlar oftast om saker du inte kan påverka. Det börjar bli lite tröttsamt, men var lugn - det vänder snart. Lite mer tålamod behövs.

Oxen

20/4–20/5

Det är lite stökigt i din närmaste krets folk blir osams om småbagateller och du vet inte hur du ska hantera det. När du försöker medla blir det bara värre. Tänk på hur du uttrycker dig och säg hellre för lite än för mycket!

Tvillingarna

21/5–21/6

En stark och dominant person söker ditt sällskap. Ni har trevligt tillsammans men gå inte in i ett djupare samarbete just nu. Det finns risk för missförstånd, eftersom ni i grunden är väldigt olika, och du mår bäst av att vara oberoende.

Kräftan

22/6–22/7

Du är inte upplagd för något djupare tankearbete, men praktiska sysslor fungerar utmärkt. Ekonomin är också på väg uppåt eftersom du har gjort bra investeringar. Ett viktigt papper som tycks ha kommit bort dyker snart upp igen.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du gillar att ta plats och stå i centrum och nu får du ovanligt mycket uppmärksamhet. En och annan kärleksförklaring kan det också bli. Humöret är i alla fall på topp. Du tar ut svängarna och vågar utveckla all din kreativitet.

Jungfrun

23/8–22/9

Du tar ansvar i alla sammanhang och när du ser att andra försöker smita i från sina plikter blir du upprörd. Ställ inte till med några scener, för det slår tillbaka på dig själv! Det är bättre att försöka påverka på ett diskret sätt.

Vågen

23/9–22/10

Du anstränger dig för att vara rättvis men hamnar ändå i lojalitetskonflikter. Vissa frågor tycks inte ha någon perfekt lösning. Försök tänka på något annat ett tag. Ett miljöombyte kan ge dig både avkoppling och nya perspektiv.

Skorpionen

23/10–22/11

Något du sett fram emot blir uppskjutet. Passa på att ta det lugnt istället. Vila, meditera, läs en bok, och känn inte att du måste leva upp till en massa yttre krav! Måste du fatta ett viktigt beslut så bör du lita på din egen intuition.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du har mycket energi och tar tag i ett projekt som legat på is ett tag. Envis är du också och om andra kommer med invändningar fortsätter du i alla fall. Du vill göra allt på ditt eget sätt och låter dig inte störas i första taget.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har många viljestarka personer omkring dig och ibland får du svårt att hävda dig själv. Det är inte gynnsamt att gå in i ett nytt samarbete. Däremot trivs du med att pyssla med praktiska saker som inte kräver en massa förberedelser.

Vattumannen

21/1–19/2

Du ser andra människors behov och försöker hjälpa till så gott du kan. Dessutom har du förmåga att få folk att dra åt samma håll, även om de är sinsemellan olika. I grupper håller du täten och tar ledningen på ett självklart sätt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill göra nya och ovanliga saker och dina vänner ställer glatt upp på dina idéer. Kreativiteten är verkligen på topp. men du är inte särskilt uthållig. Tänk på det och ta inte på dig hela ansvaret för tidskrävande projekt!

Annons