Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 20-26 juli 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är inne i ett positivt stråk. Saker som har krånglat ordnar upp sig, och dina relationer fungerar jättebra. Är du singel finns det stora chanser att träffa en ny kärlek. Romantiken kan finnas där du inte söker efter den.

Oxen

20/4–20/5

Du är väldigt omtänksam och sätter ofta andras behov före dina egna. Harmonin i både familjen och vänkretsen ökar. I kärlek är du ändå försiktig. Du vill ta ett steg i taget, inte kasta dig in i något. Det vinner du på i längden.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket energi och gillar att vara igång med flera saker samtidigt. Dessutom är du bra på att hitta på aktiviteter som alla kan delta i. I kärlek är du dock lite splittrad, och det är inte gynnsamt att inleda en hel ny relation.

Kräftan

22/6–22/7

Pengar är ett viktigt tema nu. Du är försiktig men inte snål. Du kommer på sätt att stärka ekonomin, och när du handlar hittar du det du behöver till fyndpris. En ekonomisk förhandling som oroat dig blir oväntat bra för dig.

Lejonet

23/7–22/8

Du pratar mycket och får ofta nya idéer. Ibland retar du dig på att vissa omkring dig inte hänger med, men alla fungerar olika och det är bara att acceptera. Ett spännande och kanske oväntat telefonsamtal ger dig en del att fundera på.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du har viktiga saker att ta itu med, och därför är du lite spänd. Dessutom får du motstridiga råd av folk i omgivningen. Analysera inte för mycket – då blir det bara krångligt! Allt går bättre när du låter magkänsla och intuition avgöra.

Vågen

23/9–22/10

Du måste ta tag i en del saker som du skjutit upp länge. Det känns väl inte lockande, men om du övervinner ditt motstånd kommer du inte att ångra dig. Lite härlig avkoppling blir det också, bland annat en kul träff med goda vänner.

Skorpionen

23/10–22/11

Du stöter ihop med människor du inte träffat på länge, och det blir givande möten. Ett samarbete som börjar nu kommer att bli framgångsrikt. Rent praktiskt gör du inte så mycket än, men dina planer är bra, så lita på dem!

Skytten

23/11–21/12

Det är förändringar på gång. En del kan du påverka, men vissa saker kan du inte styra över. Du får flyta med och göra det bästa av omständigheterna. Du kommer att märka att något som oroat dig tar enbättre vändning än väntat.

Stenbocken

22/12–20/1

Du anstränger dig inte i onödan, men när du väl gör något är du effektiv. Därför får du mer gjort än många andra, utan att du gör något väsen av det. Du hamnar också i ett läge där du ger andra goda råd i viktiga personliga frågor.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

När du lyckas acceptera att allt inte är perfekt mår du plötsligt mycket bättre. Många små irritationsmoment kan du till och med skratta åt. Har du pengar över, så satsa dem på heminredning! Det finns mycket som behöver fräschas upp.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har stora visioner om framtiden och vill gärna jobba tillsammans med andra som delar dina ideal. I grupper kan du känna av stämningen och anpassa dig efter den. En ny bekant kommer att få en viktig roll i ditt liv framöver.