Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 20-26 oktober 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du pratar gärna om saker som hänt för länge sedan. Det visar sig att du och en närstående har helt olika minnen och det är väldigt intressant att jämföra. En ekonomisk fråga som bekymrat dig ser ut att lösa sig till det bästa.

Oxen

20/4–20/5

Du trivs bland folk och har lätt att få vänner och bekanta. Men du pratar ibland för mycket och har en tendens att avslöja hemligheter utan att tänka dig för. Det utnyttjas av en manipulativ person som hör och förstår mer än du tror.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Veckan är perfekt för att börja ett nytt jobb eller att sätta igång egna praktiska projekt. Du är energisk och har bra organisationsförmåga. Dessutom kommer du överens med alla slags människor, även om du inte delar deras åsikter.

Kräftan

22/6–22/7

Du bryr dig mycket om färg och form och ska gärna hålla på med eget, fritt skapande. Fantasin flödar när du väl sätter igång. Det ser också ut att vara en stor fest på gång, och den blir både rolig och känslomässigt omtumlande.

Lejonet

23/7–22/8

Det är en bra period om du vill fräscha upp hemma. Skaffa lite nya inredningsdetaljer och om något är trasigt är det hög tid att laga det. Du fördjupar också kontakten med en släkting. Troligen kan ni hjälpa varandra praktiskt.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att uttrycka dig och lyckas ofta komma med de förlösande orden när något krånglar. En konfliktsökande person försöker ändå hitta fel på allt du gör och säger, men det beror på avundsjuka och är inget att bry sig om.

Vågen

23/9–22/10

Humöret är bra eftersom du lyckas med det mesta just nu. Saker och ting faller på plats, och många gånger är det resultatet av ansträngningar du gjort långt tidigare. Du får dina belöningar och de är verkligen välförtjänta.

Skorpionen

23/10–22/11

Intuitionen är knivskarp och du är rent allmänt väldigt känslig just nu. Undvik stress i den mån det går! Olika former av andligt sökande ger desto större utbyte eftersom det leder till nya insikter om dig själv och tillvaron i stort.

Skytten

23/11–21/12

Det är ovanligt stökigt omkring dig. Även om det inte beror på dig måste du ta ansvar för att skapa ordning. Dessutom griper du in vid en konflikt. Objektivitet och din förmåga att hitta de rätta orden är precis vad som behövs.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är lyhörd och förstående och vill gärna vara vän med alla. Men det innebär inte att du bör acceptera att dominanta personer kör över dig på olika sätt. Det finns kontakter som inte är bra för dig, och de är det bäst att bryta.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du engagerar dig starkt i frågor som rör etik, moral, rätt och rättvisa. I diskussioner är du väldigt på hugget och hittar argument som folk omkring dig inte har tänkt på. Sinnet för praktiska detaljer är däremot inte lika bra.

Fiskarna

20/2–20/3

Du måste försöka skaffa ett fast grepp om ekonomin. Var beredd på oväntade utgifter och var extra noga med alla papper och kvitton! En resa blir lyckad även om den börjar lite rörigt. Du har lätt för att få kontakt med människor.