1:33

Veckohoroskop 21-27 juli 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är på bra humör men rastlös och du vet inte vad du ska göra av all energi. Men det kommer snart att börja hända saker omkring dig, och den här perioden är lämplig för planering och förberedelser. Behåll lugnet och ta en sak i taget!

Oxen

20/4–20/5

Du får välbehövlig vila men saknar ändå inte stimulans. Tvärtom, olika händelser avlöser varandra i ett behagligt tempo och du kan hantera allt som kommer upp. Relationerna inom familjen och släkten fungerar också ypperligt.

Horoskop: Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det händer mycket och du hinner knappt sortera alla intryck. Boka inte in i något ytterligare, för det blir lätt kaotiskt. Försök istället komma ut och njuta av färger och dofter i naturen! Konst och musik ger också starka upplevelser.

Kräftan

22/6–22/7

Du säger vad du tycker. När andra velar är du både ärlig och bestämd och många får en annan bild av dig. Sen finns det en och annan som inte gillar dina åsikter, men det får du stå ut med. Nu vet de i alla fall var de har dig.

Lejonet

23/7–22/8

Du är optimistisk och njuter av att sätta igång helt nya saker. I motsats till vissa omkring dig ser du möjligheter istället för risker. Men du är inte lika självständig som vanligt utan vill ha både praktisk och moralisk support.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Plötsligt vet du inte vad du tycker i vissa frågor. Du slits mellan olika ståndpunkter och vill gärna ventilera med vänner och bekanta. Det blir intensiva diskussioner och du känner dig både utmanad och upplivad. Energin går på högvarv.

Vågen

23/9–22/10

Ligg lite lågt nu. Gör det du ska men ta inga risker och reta inte upp folk i onödan. Konflikter orkar du inte med. Konst, musik och meditation ger däremot stort utbyte och bygger upp energin istället för att splittra den.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har mycket folk omkring dig och lyckas komma överens även med personer du brukar ha svårt för. Ett viktigt avtal går i lås. Det är dessutom hög tid att börja ta tag i vissa praktiska detaljer som du skjutit upp i det längsta.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du ska fatta ett viktigt beslut men ny information dyker upp och du blir osäker på vad du vill. Hasta inte fram något! Om du tar det lugnt kommer allt att falla på plats av sig självt. Du har dessutom oväntad tur i avgörande lägen.

Stenbocken

22/12–20/1

Du väljer att ta det försiktigt istället för att följa impulserna. Men allt blir ändå inte som du tänkt, och det beror på att du inte kan styra över andras beteende. Du får vara beredd på oväntade reaktioner och snabba omställningar.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du ägnar mycket tid åt familjen och släkten. Kanske är det ett jubileum eller något annat som ska firas, och du ser till att alla detaljer fungerar. Det är också en bra vecka för att förnya hemma. Nya färger och mönster gör underverk.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är både effektiv och energisk och sysslar gärna med att ordna och sortera saker och ting. Allt som rör hälsa och friskvård engagerar dig också och du vill hela tiden lära dig mer. Ta dig också tid att träffa vänner och bekanta!