1:33

Veckohoroskop 21-27 juni 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Nu är det viktigt att du kan vara dig själv helt och hållet. Det kan kännas bättre om du får utrymme till att uttrycka vad du tycker och tänker. Lägg energi på dina intressen, sport och nöjen. Möt motstånd med tolerans.

Mitt råd: Låt kreativiteten flöda – den kommer att inspirera dig till en ny utveckling.

Oxen

20/4–20/5

Fokus hamnar på din omgivning och på umgänge med vänner, släktingar och grannar. Känn in vad du behöver för att dessa relationer ska flyta på så smidigt som möjligt. Om problem uppstår kan det vara läge att titta närmare på hur du förmedlar dina tankar och känslor.

Mitt råd: Varma dialoger.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Din planet Merkurius står välplacerad hela veckan och ger dig positiva möjligheter till trevligt umgänge och roliga pratstunder. Du får mer kraft bakom dina ord och det du säger går rakt in i hjärtat.

Mitt råd: Nya och djupare insikter om dig själv kan bli en språngbräda till någonting helt nytt.

Kräftan

22/6–22/7

Månen lyser upp ditt relationsområde under fullmånedagarna. Du kan känna ökat ansvar i förhållanden och läget passar för släppa taget om det som inte fungerar så bra. Förnya något som håller kärleken levande. Det finns dock risk för svartsjuka den 23:e.

Mitt råd: Jobba med din egen förmåga utifrån dina behov.

Lejonet

23/7–22/8

Mars står i ditt tecken och ger extra energi och handlingskraft. Satsa på att utveckla personliga intressen, hälsa och välbefinnande. Du kan räkna med ett ökat ansvar och fler krav i relationer.

Mitt råd: Förbered dig på att vara mer organiserad några veckor framåt, så kan allting gå i lås.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Fullmånen lyser upp ditt romantiska område och tar fram din lekfulla sida. Visa mer av dina känslor och öppna dig för kärlek och romantik. Du kan uppleva nytt djup i en kärleksrelation. Stärk banden i viktiga förhållanden och visa lite extra omsorg.

Mitt råd: Varmt och kärleksfullt utbyte.

Vågen

23/9–22/10

Blicka bakåt och avsluta ofärdiga projekt som kan påverka framtiden. Satsa på att knyta ihop lösa trådar som kan hjälpa dig framåt på sikt. Du kan få hjälp från familjen och vänner i din umgängeskrets. Ha tålamod och ta ett steg i taget.

Mitt råd: Hitta dina super-styrkor och nå dina mål!

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan kännas viktigare att få erkännande för det du är bra på. Därför kan du lägga på ett extra kol och driva på till framgång. Engagera dig i aktiviteter som ligger nära hjärtat och som ger utrymme för självständigt skapande.

Mitt råd: Undvik utmaningar som kan skapa maktkamp i relationer.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är inte helt lätt att bli förstådd nu och risken är stor att ett missförstånd uppstår i en relation som kräver extra tid och uppmärksamhet. Undvik att planera nya projekt och mål tillsammans med andra personer och gå istället tillbaka och se över vad ni redan har.

Mitt råd: Eftertanke.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus lämnar ditt relationsområde den 26:e, men det fortsätter att vara bra några veckor framåt att fokusera på dina relationer. Du kan bli betydligt mer medveten om dina behov och vad som behöver balanseras i förhållanden för att finna harmoni och välbefinnande.

Mitt råd: Våga känn in.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din energinivå är lägre än vanligt. Du behöver ta de lugnare och finna nya vägar till hälsa och välbefinnande. Läget passar för att sålla bort allt som känns överdrivet ansträngande och satsa på det som känns hållbart och givande på lång sikt.

Mitt råd: Finn nya strukturer för hälsa och lycka.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter står i ditt tecken och ger försmak för vad som kommer lite senare i höst. Förbered dig på att utvidga din värld och gör planer för personlig utveckling, hälsa och välbefinnande. Resor och studier ligger helt rätt.

Mitt råd: Låt hjärtat visa vägen och ha tillit till din egen förmåga.

Relaterade artiklar

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken